ADRESA: Kralja Zvonimira 20, Zagreb
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Individualni satovi

Rezervirajte svoj termin za individualni rad!

 

Individualna savjetovanja/terapije vodi Sanja Plavljanić-Širola:

“Iako rad u grupi ima puno sjajnih prednosti (kroz radionice se uspostavi snažna sinergija sudionika i podrška koja često ostaje za čitav život), postoje klijenti koji više vole individualni rad. Ponekad se radi o jednokratnom savjetovanju o trenutnom životnom problemu ili češće, o višekratnim susretima u kojima se posvećujemo ostvarenju vaših želja.

 

Također, za sve vas koji ne živite u Zagrebu, divno je što postoji jednostavan način povezivanja putem Skypea, kroz kojeg uspješno vodim savjetovanja s klijentima iz cijele regije pa i onima koji žive u drugim krajevima svijeta.

 

U svom radu s klijentima upotrebljavam kombinaciju svih znanja koja sam stekla kroz edukacije (četverogodišnju školu za integrativne terapeute, učenja Sonie Choquette i još mnoge druge) ali ono što je najbitnije – nastojim vas istinski čuti i osjetiti i zajedno s vama pronaći put vašeg srca. Tu sam da vam pomognem da se pokrenete ako ste zapeli i da ponovo otkrijete svoj duh, ako ste ga zagubili. I da zajedno osvijestimo i probudimo vašu kreativnost, snagu i jedinstvenost.

Često je dovoljan samo jedan susret da klijent povrati optimizam i odvaži se na nove životne korake. A još je učinkovitije, ako kroz određeni period imamo kontinuirane susrete.”

 

Varijante individualnog rada:

 

JEDNOKRATNI SUSRET – s temom po želji
Ponekad se naprosto nađete u životnoj situaciji u kojoj vam je potrebna pomoć, razgovor, rješenje. . . naći ćemo ga.
Trajanje: 60 minuta. Cijena: 300 kn.

 

Jednokratni susret: JASNOĆA ŽIVOTA
Želite li imati jasnu sliku svog života i najvažnijeg sljedećeg koraka? Rezervirajte svoj namjenski  individualni sat „Jasnoće“! Ponekad nam se čini da se vrtimo u krug ili tapkamo u mjestu ne nalazeći odgovore i uopće nemamo jasnu sliku vlastitog života pa čak ni svojih želja i potreba. Nakon ovog interaktivnog savjetovanja dobit ćete novu, konkretnu i jednostavnu perspektivu, a s jasnom slikom situacije, vratit će vam se snaga,  žar i optimizam.
Ovaj sat (koji zapravo traje 90 minuta) skrojen je od nekoliko jednostavnih dijelova iskristaliziranih kroz godine iskustva.
Trajanje: 90 minuta. Cijena: 420 kn.

 

PAKET VIŠE SUSRETA ZA REDOM

Najsnažnije promjene se događaju ako se družimo kroz niz susreta. Ovi susreti su prilagođeni vašoj životnoj situaciji, željama i potrebama, a klijenti najčešće žele individualno vodstvo kroz ostvarivanje želja (koje onda često kombiniramo s uklanjanjem blokada, pokretanjem vlastitog posla, pronalaženjem životne svrhe ili nekom drugom temom koja vam je u ovom trenutku najbitnija).

Susret se odvija jednom tjedno ili svaki drugi tjedan.
Trajanje svakog susreta: 60 minuta.

Cijena paketa od minimalno 5 susreta:  280 kn po susretu.

 

I još jednom napomena: Ako živite izvan Zagreba, možemo se vidjeti pomoću Skype-a.

 

PRIJAVE: sretandan@inet.hr

 

 

DOJMOVI

 

Sanja ima uši koje čuju, srce koje razumije i duh koji iscijeljuje…došavši joj na savjetovanje, onako sva iscijeđena, pogubljena, tužna, beznadna…, ne samo da mi je pomogla shvatiti mnoge stvari, a samim time i pomogla nositi se sa situacijom, nego mi je ukazala, vrlo nježno i vješto, na snagu koju imam u sebi…njezino savjetovanje nije samo bila palijativna mjera koja je trenutno olakšala i pomogla. Učinak savjetovanja trajao je i traje jer ona ne “liječi” posljedicu, ona gađa u srž i liječi uzrok i u tome je divota njezinog iscijeljujuceg duha – njezini savjeti nemaju rok trajanja…dala mi je smjernice koje ću koristiti cijeli život i koje su primjenjive na mnoge situacije…hvala Sanjči.

Zrinka Nikić

 

Kreativno, lagano, jednostavno, otvoreno i djelotvorno savjetovanje sa jakim fokusom na rješenje, usmjeravanje i definiranje onoga sto želimo i u kojem smjeru se kretati prema svojim ciljevima. Individualno savjetovanje kod Sanje pomoglo mi je da jasno vidim sadašnju situaciju i njezine sve aspekte, te da se fokusiram na ono čemu težim i da sa iskrenim osmjehom i vjerom gledam na sadašnju situaciju znajući da sam ju spremna prihvatiti i promijeniti kako želim. Hvala ti Sanjo, najkreativnije i najdjelotvornije savjetovanje do sad – preporučam!

Barbara L.

 

Sanja je jedna predivna intuitivna i draga osoba s kojom je razgovor sam po sebi vrlo ugodan i inspirativan. Sanja je u meni pokrenula jedan val pozitivne energije i dala mi vjere u to da ‘ja mogu sve sto zelim i nista nije nemoguce’. Dala mi je jedan novi pogled na svijet i zivot koji me promjenio na bolje. Bilo bi divno da se radionice i individualna savjetovanja odrzavaju i u Rijeci jer bih tada bila stalni polaznik ali i puno zadovoljnija i ispunjenija osoba.

Eva, Rijeka