ADRESA: Kralja Zvonimira 20, Zagreb
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

O nama

Ostvarite svoje snove

CENTAR SRETAN DAN

Centar SRETAN DAN osnovan je 2008.godine i od tada je prepoznatljiva oaza u kojoj se možete napuniti pozitivnom energijom i nadahnućem za sve svoje nove životne kreacije.

Počelo je održavanjem Radionica ostvarivanja želja, prema programu američke autorice Sonie Choquette (koje se uspješno održavaju od tada do danas), a nastavilo mnogim drugim zanimljivim radionicama i aktivnostima.

Već na ulasku u SRETAN DAN, osjeća se da je ispunjen predivnom energijom svih naših polaznika koji su u njemu ostavili djelić svog srca :-).

Sve radionice su kreirane sa svrhom pomoći i podrške u ostvarivanju vaših snova.

 

OSTVARIVANJE ŽELJA – Učenje 9 čarobnih principa Sonie Choquette koji nam omogućuju da kreiramo život kakav želimo.

HARMONIJA & ENERGETSKA IGRAONA – Osviještavanje energetske prirode nas samih i svijeta oko nas i dovođenje svega toga u ravnotežu.

FENG SHUI – Prostori u kojima svakodnevno boravimo jako utječu na nas, bili toga svjesni ili ne. Pretvorite svoj prostor u saveznika na putu ostvarivanja vaših želja!

OTVARANJE PREMA OBILJU – Jeste li svjesni da vam svemir donosi upravo onoliko blagostanja koliko su vaša vrata prema njemu otvorena? Kroz 9 tjedana, korak po korak, ta vrata otvaramo širom.

PODIZANJE RASPOLOŽENJA – Ove male radionice opskrbljuju nas vrijednim alatima koje je uvijek dobro imati u svojem “koferiću znanja” – tehnikama koje uklanjaju strahove, tremu i loše raspoloženje i vraćaju nas u smirenost i optimizam.

MOJ MALI BUSINESS – Jako puno ljudi ima odlične ideje, međutim velikom dijelu njih nije sasvim jasno kako ih pretvoriti u posao. Na radionici MMB činimo te korake zajednički.

UNUTARNJI JUNAK – U ovoj ćete radionici otkriti da ste zapravo vi sami junak iz svog djetinjstva!

ANĐEOSKO VODSTVO – Ova je radionica posvećena otkrivanju i produbljivanju kontakta s našim nevidljivim pomagačima, kao i vježbanju osluškivanja intuicije.

KREATIVNE RADIONICE – Kreativno izražavanje jedna je od najvećih potreba našeg duha! Radionice SLIKANJA, PJEVANJA i PISANJA probudit će u vama radost i ushit i zaista nahraniti vašu dušu.

 

Osim toga, u suradnji s udrugom Palmina u Sretnom danu možete uživati u aromaterapeutskoj masaži  ili kupiti originalan poklon u našem malom Feng shui dućanu.

Dobrodošli u naš svijet!

Vlasnica Centra

Sanja Plavljanić-Širola

Sanja_profilna

Slijedeći zov vlastitog srca, Sanja je svoje zanimanje arhitektice, kojim se bavila 20 godina, zamijenila sasvim drugačijim i puno uzbudljivim životom: 2008. godine osnovala je Centar SRETAN DAN i počela održavati radionice osobnog razvoja.

“Kad jednom odaberemo neko zanimanje, moramo li biti samo to, do kraja svog života? A u svakome od nas se kriju još mnoge druge čežnje, potencijali i talenti. Kad osjetimo snažnu potrebu za promjenom, važno je slijediti taj šapat svog srca, da bismo bili zaista sretni i u miru sami sa sobom!”

Od 2001.-2005. pohađala je školu za psiho-energetske terapute Snowlion i stekla zanimanje integrativnog terapeuta. Zatim je završila radionice Sonie Choquette u SAD (ukupno 8), zaljubila se u njena učenja i odlučila ih prenijeti u Hrvatsku.

“Krajem 2008. odlučila  sam poslušati svoje unutarnje vodstvo, promijeniti profesiju i  kreirati život baš onako kako priželjkuje moja duša. Pokrenula sam tvrtku Sretan dan i ubrzo nakon toga zatvorila svoj arhitektonski biro.”
Počelo je s  vođenjem radionica Ostvarivanja želja prema programu Sonie Choquette, a n
akon toga su se nizale nove ideje i razne suradnje pa je Sretan dan ubrzo prerastao u centar najrazličitijih radionica i živih aktivnosti.

Sanja je u međuvremenu završila i 5-godišnju Feng Shui akademiju i tečaj za praktičara Rekonekcije, a u centru je osmišljen i mali Feng shui dućan.

2011.g prevela je knjigu Sonie Choquette Put srca, u izdanju Planetopije, a 2014.g izdala svoju prvu knjigicu “A-Ha misli”.
2015.g počinje suradnju s portalom zivim.hr, za koji do danas piše tjedne kolumne, a 2016. postaje  i redovna kolumnistica časopisa Vita.
2015. učlanjuje se u ATL-Europe (Association of Transformational Leaders)
2017. postaje koordinatorica Projekta Heaven on Earth za Hrvatsku.

“Kroz sve ove godine, nemjerljiva je radost primati pisma polaznika o mnogim ostvarenim željama. Zaista je velika sreća svoj posao osjećati ujedno i kao svoju životnu misiju – znam da sam na ovoj planeti zato da pomažem drugima da ostvaruju svoje snove i da budu sve što istinski jesu!”

U SRETNOM DANU Sanja vodi slijedeće radionice:
OSTVARIVANJE ŽELJA
HARMONIJA
OTVARANJE PREMA OBILJU
UNUTARNJI JUNAK
ANĐEOSKO VODSTVO
PODIZANJE RASPOLOŽENJA – 2 tehnike
MOJ MALI BUSINESS
TEMATSKE FENG SHUI RADIONICE

Asistentica

Tea Barić

Tea_asistentica

Početkom 2015. godine, Tea nam se pridružila u SRETNOM DANU i od tada se brine o svim računima i administraciji, samostalno vodi naš Feng shui dućan i dočekuje polaznike i klijente s toplim smiješkom. Njena razigrana i kreativna priroda, odlično se uklopila u atmosferu naših radionica. Tea se također brine da nam uvijek sve bude lijepo posloženo, čisto i uredno.

 

Također, svoju strast za organizacijom i čišćenjem prostora, uz ekološki pristup, povezala je s feng shui znanjima koja je stekla u Sretnom danu, tako da je svoje sposobnosti i iskustvo odlučila ponuditi i našim klijentima koji žele unijeti svježinu i promjene u svoj život.
Jer – prvi korak za dobar feng shui i jasnoću misli je upravo čišćenje i dobra organizacija prostora u kojima živimo i radimo.

VODITELJICE OSTALIH RADIONICA

Aromaterapeut

Anamarija Pažin Morović

anamarija-pazin-morovic-manja

Anamarija Pažin Morović prve je radionice u Sretnom danu održala još 2010.-te godine.

 

Iako je diplomirala na Ekonomskom fakultetu na Odjelu za marketing, zbog velike ljubavi prema aromaterapiji, potpuno je promijenila svoj životni poziv i postala jednom od najpoznatijih i najnagrađivanijih hrvatskih aromaterapeuta. Njen aroma-studio Laurus bio je jedan od prvih u Zagrebu, a zatim je nekoliko godina radila na Malom Lošinju i u to vrijeme je wellness koji je vodila, od strane uglednog američkog časopisa Premier Traveller, uvršten među 10 najboljih u svijetu.

Danas ponovo živi i radi u Zagrebu, a njen se Laurus smjestio u Radićevoj ulici. Održava prekrasne radionice aromaterapije i prirodne kozmetike u koje unosi svoju smirenu i čarobnu energiju, a također obrazuje i wellness terapeute u Hrvatskoj i inozemstvu.
Autorica je Lošinjske pomade – prve hrvatske kreme s eko certifikatom.

 

Čak i ako već znate puno o aromaterapiji, Anamarijine radionice će vas sigurno očarati!

Akademska glazbenica

Amela Jančić Priganica 

Amela Jančić Priganica_web

Amela Jančić Priganica svoju autorsku radionicu OSLOBAĐANJA GLASA održava u Sretnom danu od jeseni 2014. godine.
Diplomirala je solo pjevanje na Glazbenoj akademiji u Zagrebu i stekla Pedagoško-psihološku izobrazbu na Učiteljskoj akademiji, također u Zagrebu.
Zaposlena je kao stalni član zbora HRT-a. Dugi niz godina solistički nastupa u zemlji i inozemstvu i vrlo često snima za potrebe radija i televizije.

 

Već 20 godina bavi se i pedagoškim radom, radeći s pojedincima i grupama. Na temelju višegodisnjeg iskustva u poučavanju pjevanja i rada na sebi (pohađala je mnoge seminare pjevanja i radionice kao što su Werbeck pjevanje, Muzikoterapija itd.), osmislila je je vlastitu METODU ZA OSLOBAĐANJE GLASA, kombinirajući različite pristupe i tehnike.

Posebno je raduje kad na seminar dođe netko tko je uvjeren da nema ni sluha ni glasa, ili pak netko tko se već dugi niz godina bavi pjevanjem, ali ga blokira strah i trema pjevanja pred drugima. Kad takav pojedinac doživi OSLOBOĐENJE GLASA, ne moze sakriti radost i oduševljenje. Zato su Amelini seminari za oslobađanje glasa puni dobre, pozitivne i nadahnjujuće energije, koja podiže ne samo polaznike nego i nju samu.

Književnica

Karmela Špoljarić

Slika za webicu

Karmela Špoljarić vodi radionice KAKO POČETI (pisati) i VOLIMO PRIČE, JER…
Maturirala je  u Školi za primijenjenu umjetnost i dizajn. Diplomirala je kroatistiku i južnoslavenske filologije 1992. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i magistrirala na poslijediplomskom znanstvenom studiju književnosti 1999. na temu „Poetika postmodernizma u djelima hrvatskih borgesovaca“.

 

Piše prozne i dramske tekstove. Pripovijetke objavljuje na Trećem programu HR-a i po književnim časopisima (Vijenac, Republika).

Za tinejdžersku dramu “Nula kuna po minuti” dobila je nagradu Ministarstva kulture „Marin Držić“ 2011.
U svibnju 2013. objavila je roman „Nije ovo Twin Peaks“ (AGM) za koji je dobila nagradu DHK „Slavić” 2014.
U studenom 2013. objavila je zbirku priča „Pazi što ćeš poželjeti“ (Cekape).
U rujnu 2014. objavila je roman „Major Tom“ u izdanju HENA COMA.

Tijekom 2013. osmislila je i pokrenula dopisnu radionicu kreativnog pisanja „Kako početi“ temeljem ideje o popularizaciji pisanja kao zanimanja, hobija ili terapije, sažimajući u tom radu svoja teorijska znanja i praktična iskustva o spisateljskim počecima.
U travnju 2015. započinje novi projekt – „Bajkanje – putujuće radionice pisanja bajki“.

Od ljeta 2015. surađuje s Centrom Sretan dan.