info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Podizanje raspoloženja

Kako podići vlastito raspoloženje u 5 minuta?

Što učiniti ako vas uhvati loše raspoloženje i drži vas satima ili čak danima? Svi znamo da dobro raspoloženje privlači pozitivne ljude, situacije i događaje, ali kako se raspoložiti ako sve izgleda crno?
Jeste li čuli za Byron Katie? A za EFT?
Ako  ne upotrebljavate ništa od navedenog, ove radionice su odlična prilika za upoznavanje dvije različite učinkovite tehnike brzog mijenjanja vlastitog raspoloženja na bolje, kojima ujedno možete pomoći i svojim prijateljima i bližnjima.

 

 

1 – Psihološki pristup: THE WORK, autorice Byron Katie

Na prvoj radionici upoznat ćemo se s psihološkim pristupom Byron Katie i njenom metodom ”The Work”, te vježbati njenu primjenu u svakodnevnom životu.
Ovo je metoda “ljuljanja i izvrtanja” misli koje vas muče. Loše misli je ponekad teško otjerati, ali nakon što ih “protresete” ovom metodom, one same odlaze od vas.
U drugom dijelu radionice, demonstrirat ćemo djelovanje 4 ključna pitanja koja si trebate postaviti na konkretnim primjerima i odmah riješiti neke vaše probleme.

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
TERMIN RADIONICE: 11.prosinca (utorak) 17:30-20:00
CIJENA:
250 kn

 

 

2 – Energetski pristup: EFT za brzo vraćanje u ravnotežu

Na drugoj radionici naučit ćemo energetski pristup – osnove EFT-a ili ”Tapkanja” – trenutno izuzetno popularne metode u svijetu, koju možete primjenjivati svakodnevno na bezbroj vlastitih problema i situacija, kao i za pomoć bliskim ljudima.
Metoda se brzo uči i odmah se vide rezultati. Pogotovo je učinkovita u uklanjanju treme, strahova i fobija.
I ovu metodu ćemo zajednički vježbati na konkretnim primjerima i odmah ćete osjetiti razliku!

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
TERMIN RADIONICE: 18.prosinca (utorak) 17:30-20:00 
CIJENA: 250 kn

 

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar „Sretan dan“, Kralja Zvonimira 20/II , Zagreb

CIJENA: 250 kn
PRIJAVE: info@sretan-dan.hr, sretandan@inet.hr
098/702927, 091/5355197

 

Nakon ovih radionica, loša raspoloženja će naprosto zazirati od vas!

 

Rezerviraj svoje mjesto na radionici

 

DOJMOVI POLAZNIKA:

 

Radionica The Work je vođena vrlo efikasno, i polaznice/polaznici su se uključili u rad vrlo brzo nakon početka radionice, vrlo spontano, što je definitivno zasluga voditeljice. Opći dojam je da voditeljica doista i prakticira ono što podučava. Sad već neko vrijeme nakon radionice, mogu potvrditi da je tehnike s radionice pogodno prakticirati i za privatne situacije, s prijateljima i obitelji, ali i za poslovne situacije, uredske odnose, te odnose s klijentima. Posebno je dobro koristiti kad se nađemo u nepogodnim situacijama ili ne možemo odagnati loše osjećaje ili loše misli, a moramo brzo riješiti neku situaciju ili temu te naći novi pristup. Meni tehnika pomaže prijeći preko vrlo teških situacija, kad se osjećam loše u vezi nekog ili nečeg, te tehnikom u većini slučajeva “obrnem” u znatno pozitivniji osjećaj. Vrlo korisno! (Sve u svemu, za mene je ovo vrlo dobar value for time!).

Martina

 

Prijateljica i ja smo bile prošle godine na radionici EFT i ja vam je toplo preporučujem. Najbolje iskustvo koje mi je pomoglo u savladavanju svih problema i poteskoća koje su mi se dešavale. Mogu reći da su mi obje te radionice napravile najveći preokret u životu. Apsolutna preporuka!

Danijela

PODIJELI RADIONICU