fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Kako odabrati boje?

Kreirajte svjesno energiju vlastitog prostora upotrebljavajući  tajne FENG SHUIA 

 

FENG SHUI pristup otkriva nam kako pomoću malih i jednostavnih promjena prostora u kojem živimo ili radimo možemo unijeti/privući velike promjene u svoj život.
Kroz tematskefeng shui radionice doznat ćete puno naputaka pomoću kojih ćete se u vlastitom prostoru osjećati bolje, uspješnije i radosnije, a samim time i lakše kreirati život kakav si želite.

 

 

KAKO ODABRATI BOJE?

 

Ništa iz našeg okoliša ne utječe tako snažno na naše raspoloženje i našu podsvijest kao što to čine – BOJE!

U feng shuiu postoje vrlo konkretne preporuke za povoljne boje određenih dijelova doma, no arhitektonski pristup dizajnu inetrijera također ima svoja pravila.

Sanja Plavljanić-Širola diplomirani je inžinjer arhitekture s dugogodišnjim iskustvom projektiranja interijera, a ujedno je i diplomirana feng shui savjetnica.
Tako da ćete u ovoj radionici doznati puno slojeva priče o bojama.

 

 

Na radionici ćete doznati:

  • Male slikarske trikove koji pomažu skladnosti boja
  • Kako su boje okoline povezane s bojama čakri
  • Što je u feng shuiu sustav od 5 elemenata, kako su ti elementi raspoređeni u vašem domu i i koje boje ih podržavaju
  • Koje boje su povoljne za ljubav, koje za blagostanje, a koje za posao
  • Kako u svakoj prostoriji postići ravnotežu boja/elemenata
  • Kako svaka boja utječe na vašu psihu
  • Što možete naučiti od prirode4 jednostavna pravila pri biranju boja
  • Važne arhitektonske savjete

 

 

Radionica uključuje i praktičan rad i polaznici mogu donijeti vlastite tlocrte.
Polaznici dobivaju i skriptu.

 

TERMIN RADIONICE: 13. lipnja 2019. (četvrtak) 18:00-20:30
CIJENA:
250 kn
PRIJAVE: info@sretan-dan.hr, sretandan@inet.hr
098/702927, 091/5355197

 

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola, dipl.ing.arh i dipl. feng shui savjetnica

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar SRETAN DAN, Alberta Bazale 8, Zagreb (Knežija)

PRIJAVE: info@sretan-dan.hr, sretandan@inet.hr
                      098/702927, 091/5355197

 

Uplate za rezervaciju mjesta:

Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN  HR9023600001102497452

 

 

DOJMOVI POLAZNIKA O FENG SHUI RADIONICAMA:

 

Od kada sam otkrila Sanju i njezine radionice ne mogu ih se zasititi. Svaka je zanimljiva, poučna, posebna, pozitivna i vesela. Toliko me napune pozitivnom energijom i motivacijom za boljim i ispunjenijim životom. Sanja to radi prirodno, opušteno i sa srcem. Hvala ti što sam te otkrila.  Moj život se uvelike promijenio na bolje i znam da puno toga lijepog tek dolazi.

Ana

 

Radionice Feng Shui-a su jedno novo, zabavno iskustvo spajanja ugodnog s korisnim. Nadam se da ću postojeća znanja moći usavršavati na nekoj od idućih Sanjinih Feng shui radionica. (Nadam se da će Sanja razmisliti o otvaranju nove Feng shui akademije.)  Puno hvala za sve! Lijep pozdrav.

M.P.

 

Bila sam na dvije radionice i žao mi je što nisam posjetila i ostale dvije. Odlična mi je atmosfera; lagan, razumljiv pristup. Točno onoliko koliko za uvod u sveobuhvatnu temu Feng shui-a treba.  Hvala od <3 Sanji.

Sunčana Starček

 

Svako druženje sa Sanjom je jedno predivno iskustvo. Nakon radionice ostvarivanja želja, radionice Feng shui-a nadopunile su već stečeno znanje i obogatile me novim spoznajama. Hvala ti Sanja na ovom predivnom putovanju. Pusa od Tanje! P.S. Željno očekujem buduće putovanje.

Tanja

 

Bilo mi je lijepo na svim Feng shui radionicama. Uživala sam, učila i shvatila da si sa Feng shui-em mogu unijeti puno promjena u svom životu, promjena na bolje. Hvala ti Sanja!

Ivanka

 

Prekrasna radionica na kojoj sam naučila puno malih, korisnih stvari. Otvorila mi je vrata za dalje i veselim se novim susretima. Hvala!

Biljana Matijević

 

Radionice su bile vrlo kreativne, zabavne i inspirativne, a ipak su kroz svoju jednostavnost donijele neke dublje uvide. Preporučila bih ih svakome.

Mirna Šimat

 

Feng shui radionice su mi otvorile nova vrata u igri života… Neki novi pogled i drugačiju perspektivu na uspjeh, obilje, stanovanje. Sanja je neiscrpan izvor iskustva i savjeta. Oduševljena sam!

Anita

 

Opet sam na starom mjestu i baš mi je bilo lijepo, falilo mi je. Prošla je godina dana i opet sam se našao u prostoriji s puno divnih ljudi i pozitivne energije. I nakon jedne “obične” vježbe dobio sam ideju od jedne polaznice koju namjeravam ostvariti. Možda mi to promijeni život.

Željko

PODIJELI RADIONICU