fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Marie Diamond u Zagrebu

Prvi puta u Hrvatskoj:

 

Marie Diamond – jedna od autorica TAJNE dolazi u Zagreb!

 

 

 

Otkrijte Tajnu uspješnosti i pokrenite Zakon privlačenja u 2018. godini te saznajte zašto savjete svjetski poznate govornice slijede Steven Spielberg, Rolling Stonesi te vodeći ljudi najuspješnijih svjetskih korporacija

 

Centar SRETAN DAN s velikom radošću najavljuje prvo gostovanje MarieDiamond u Hrvatskoj!

Ova svjetski renomirana govornica i autorica, poznata po sudjelovanju u hit filmu Tajna te koautorica istoimene knjige, održat će u Zagrebu dvije izuzetno zanimljive radionice.

 

Knjiga „Tajna“ prodana je u više od 25 milijuna primjeraka, prevedena je na 50 jezika te se više od 190 tjedana zadržala na ljestvici bestselera The New York Timesa. Jedina Europljanka koja je sudjelovala u filmu koji je promijenio mnoge živote je ova svjetski poznata transformacijska učiteljica, govornica i autorica internacionalnih bestselera, kreatorica DiamondFengShuija, Diamond radiestezije i programa unutarnje Diamond meditacije.

 

Marie će s dvije vrlo snažne radionice gostovati u Europskom domu u centru Zagreba, 21 i 22. travnja.

 

U subotu, 21. travnja bavit će se temom „Tajne uspješnosti“ , gdje će na popodnevnoj radionici podijeliti s nama svoje načine korištenja Zakona privlačenja za kreiranje uspjeha.

Poučit će nas  kako da dodamo 33% više na sve svoje  rezultate. Pričat će nam o tome kako naše okruženje, način razmišljanja, naši osjećaji i ono što činimo, stvaraju našu budućnost.

Od Marie ćemo doznati i njenu osobnu priču – kako je dospjela u film The Secret i kako je počela raditi sa Zakonom privlačenja.

 

U nedjelju, 22. travnja tema cjelodnevne radionice je vrlo ciljana i vrlo moćna: Zakon privlačenja za 2018. godinu. Za ovu će radionicu svaki polaznik unaprijed poslati svoj datum rođenja, kako bi na svojoj kartici, osim imena, svi dobili napisan i svoj osobni energetski broj.

 

Posebnost MarieDiamond je što ona povezuje svoja znanja feng shuija sa Zakonom privlačenja i pokazat će vam kako da, prema svom energetskom broju, aktivirate najvažnija područja svog života za uspjeh, zdravlje, ljubav i mudrost u generalnom smislu, ali i posebno za ovu godinu.

Na ovoj ćemo radionici naučiti ključne boje, riječi i afirmacije koje najjače djeluju u 2018. i otkrit ćete koje je najsnažnije gorivo za pokretanje Zakona privlačnosti.


MarieDiamond koristi izvanredno znanje o energiji, kvantnoj fizici, zakonu privlačenja i drevnim mudrostima kako bi pomogla pojedincima, organizacijama i korporacijama u poboljšanju životnog uspjeha, financijske situacije, odnosa, motivacije i inspiracije.
Među njezinim su klijentima milijarderi, multimilijunaši i slavne osobe iz svijeta filma i glazbe, kao što su Steven Spielberg, Rolling Stones, Paula Abdul, Dan Acroyd; najprodavaniji pisci i motivacijski govornici poput RhondeByrne, JackaCanfielda, Boba Proctora, JohnaGreya, MarianneWilliamson i VisheanLakhiania; vrhunski sportaši, vođe Fortuneovih 500 tvrtki, CEO i top lideri te mnogi čelnici političkih vrhova raznih zemalja i organizacija, poput Belgije, Kazahstana, Rusije, Islanda, SAD-a, Kanade i Meksika.

 

MarieDiamond, kao međunarodno priznata autorica, učiteljica, konzultantica i motivacijska govornica, donosi svoju mudrost i savjete širokoj publici kroz seminare, osobne nastupe na televiziji i radiju, tele-seminare, treninge, (E) knjige, online tečajeve i druge proizvode a po prvi put, ovog proljeća, konačno dolazi i u Hrvatsku!

 

U svakom slučaju, ovo proljeće Zagreb će doživjeti nešto sasvim posebno, nemojte propustiti biti dio tog iznimnog događaja!

 

Sve detalje doznajte na  https://mariediamond-croatia.com

VRIJEME:
Subota     21. travnja  17:00-20:00 Tajna uspješnosti
Nedjelja  22. travnja   10:00-17:30 Zakon privlačenja za 2018.

 

MJESTO: Europski dom, Jurišićeva 1/1

 

CIJENE:
Rane prijave (do 30.03.)
– Subota     360kn
– Nedjelja   735kn
– Obje radionice 985kn
Mogućnost plaćanja u ratama!

Kasne prijave (nakon 30.03.)
– Subota     490kn
– Nedjelja   900kn
– Obje radionice 1.250kn
(Mogućnost plaćanja u ratama)

 

PRIJAVE: sretandan@inet.hr, info@sretan-dan.hr
098/702927, 091/5355197