fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Marie Diamond

 

Prva zvijezda svjetskog fenomena TAJNA koja dolazi u Hrvatsku!

 

Tko je Marie Diamond?

 

Marie Diamond je svjetski poznata transformacijska učiteljica, govornica i autorica internacionalnih bestsellera, kreatorica Diamond Feng Shui-a, Diamond radiestezije i programa unutarnje Diamond meditacije. Ona je također jedina europska zvijezda u svjetskom fenomenu – filmu “Tajna”.

Među njezinim su klijentima milijarderi, multi-milijunaši i slavne osobe iz svijeta filma i glazbe (kao što su Steven Spielberg, Rolling Stones, Paula Abdul, Dan Acroyd itd.), najprodavaniji pisci i motivacijski govornici (poput Rhonde Byrne, Jacka Canfielda, Boba Proctora, Johna Greya, Marianne Williamson i Vishean Lakhiania), vrhunski sportaši i sportaši u košarci, nogometu, golfu, vođe Fortune 500 tvrtki (kao što su BP-Amoco, Exxon Mobil), CEO i top lideri u nekoliko najboljih svjetskih MLM tvrtki (poput Lyonessa, WorldVentures, Nikken, Herbalife, IT Works Global, Forever Young itd.) i vladinih čelnika i organizacija (poput Belgije, Kazahstana, Rusije, Islanda, SAD-a, Kanade i Meksika).

Marie je utemeljiteljica jedinog globalnog vijeća transformacijskih lidera (TLC), te osnivačica i predsjednica Udruge transformacijskih lidera Europe (ATL Europe) i smatra se jednom od 100 najvažnijih transformatorskih trenera, govornika i autora na svijetu.

Također, vrlo je tražena kao osobni i poslovni mentor i energetski savjetnik, jer ima dar vidovitosti, pogotovo u uvidima blokada iz prošlosti i mogućih budućnosti, te čitanju energije s udaljenosti.

Marie Diamond, kao međunarodno priznata autorica, učiteljica, konzultantica i motivacijska govornica, donosi svoju mudrost i savjete širokoj publici kroz svoje seminare, osobne nastupe na televiziji i radiju, tele-seminare, treninge, (E) knjige, online tečajeve i druge proizvode.

 


Koje radionice nas očekuju?

 

Subota, 21. travnja 2018.
17:00-20:00

TAJNE USPJEHA

U ovoj će popodnevnoj radionici Marie Diamond podijeliti s nama svoje načine korištenja Zakona privlačenja za kreiranje uspjeha.

Poučit će nas  kako da dodamo 33% više na sve svoje  rezultate. ( I doznat ćete zašto baš 33%)
Pričat će nam o tome kako naše okruženje, način razmišljanja, naši osjećaji i ono što činimo, stvaraju našu budućnost.
Postoje 3 dijela Zakona privlačenja. Marie će nas naučiti kako koristiti treći dio, o kojem nitko ne govori. 


Osim toga, u ovoj će radionici Marie Diamond podijeliti s nama svoju najbolje čuvanu tajnu filma “The Secret”. A ta je da mi sami postajemo dom u kojem živimo.

Naučit ćete kako pronaći osobni prostor uspjeha u vašem domu i kako ga promijeniti, da bi prilike i uspjeh počeli pritjecati prema vama. Svoj ćete osobni smjer najbolje aktivirati pomoću specifičnih simbola i slika, a Marie će vam otkriti i posebnu malu aktivaciju uspjeha za 2018. (više o tome će biti govora u nedjelju).

Također ćete doznati više o svom “mjestu moći”, kako je najbolje da se usmjerite, kao i o generalnim povoljnim bojama za uspjeh i kamo ih je najbolje staviti.

Marie će vas poučiti i kako da za sebe osobno, povoljnost svega naučenog dodatno provjerite mišićnim testiranjem.

A od Marie ćemo doznati i njenu osobnu priču – kako se našla u film The Secret i kako je počela raditi sa Zakonom privlačenja.

 

Radionica je na engleskom, s hrvatskim prijevodom.

 

VRIJEME:  21.travnja 2018. 17:00-20:00
Nakon radionice bit će potpisivanje knjiga
.

CIJENA:
– Rane uplate, do 20. ožujka   360 kn (48EUR)
– Regularna cijena                     520 kn (70EUR)

Moguće je platiti u dvije rate (druga rata prilikom dolaska na radionicu)
Ako pohađate obje radionice, odobravamo 10% popusta.

MJESTO:  Europski dom, Zagreb
                       Jurišićeva 1/1

 

Nedjelja, 22. travnja 2018.
10:00-17:30

ZAKON PRIVLAČENJA ZA 2018.


(vrijedi do veljače 2019.)

Za ovu će radionicu svaki polaznik unaprijed poslati svoj datum rođenja, kako bi na svojoj kartici, osim imena, svi dobili napisan i svoj osobni energetski broj.

Posebnost Marie Diamond je što ona povezuje svoja znanja feng shuia sa Zakonom privlačenja i pokazat će vam kako da, prema svom energetskom broju, aktivirate najvažnija područja svog života za uspjeh, zdravlje, ljubav i mudrost u generalnom smislu, ali i posebno za ovu godinu. 

Na ovoj ćemo radionici naučiti ključne boje, riječi i afirmacije koje najjače djeluju u 2018. i otkrit ćete koje je najsnažnije gorivo za pokretanje Zakona privlačnosti.
Marie Diamond jre došla do ovih posebnih boja nakon godina meditacije i kontemplacije.

Za svaku godinu vrijede drugačiji naputci za aktiviranje onoga što želimo u svom domu – kamo staviti simbole za bogatstvo, kamo vision board za 2018., gdje najbolje aktivacije za romansu…
Naučit ćete i koja su najbolja područja za investiranje u ovoj godini.
Radit ćemo na unutarnjem nivou, ali učit ćemo i o vanjskom nivou.

Također ćete iskusiti nekoliko meditacija, od kojih je najvažnija ona za aktivaciju ciljeva – za sve o čemu sanjate i za što se molite.
Najvažnija poanta ove radionice je da ćete povezati svoju osobnu energiju sa Zakonom privlačenja i s energijom upravo ove godine.

Na radionici ćete također čuti mnoga neobična i čudesna iskustva iz života Marie Diamond koja je živjela u mnogim zemljama svijeta, o tome kako je primjenjivala Zakon privlačenja i kako je kao Belgijanka u Americi uspjela postati članicom svjetske elite duhovnih učitelja.

Ovo znanje je pristupačno za svakoga, čak i ako se nikada niste bavili feng shuiem.

Neke od tema seminara će biti:

  • Kako otpustiti prošla iskustva iz 2017. i integrirati lekcije protekle godine

  • Kako pronaći jasnoću

  • Kako napisati svoje najbolje ciljeve za 2018. i kako manifestirati najbolje rezultate

  • Aktivacije, ciljevi i predviđanja za svaki od energetskih brojeva za 2018.

  • Vaš plakat vizije za 2018. s ključnim riječima za obilje te bojama za aktivaciju i simbolima za aktivaciju

  • Aktivacija pomoću “Svijeće za uspjeh u 2018.” – (aktivacija zlatne svijeće)

  • Posebna meditacija osnaživanja za 2018. 

Marie Diamond uspjela je, među ostalim, materijalizirati klijente poput Mick Jaggera i Stevena Spilberga, da “slučajno” sjedne u isti taksi s Leonardom di Capriom i još mnoge zanimljive situacije. Iskoristite priliku učiti od majstorice!

Radionica je na engleskom, s hrvatskim prijevodom.

VRIJEME:  22.travnja 2018. 10:00-17:30
s pauzom za ručak od 13:00-14:15
Nakon radionice bit će potpisivanje knjiga
.

CIJENA:
– Rane uplate, do 20. ožujka   735 kn (98EUR)
– Regularna cijena                     900 kn (120EUR)

Moguće je platiti u tri rate (treća rata prilikom dolaska na radionicu)
Ako pohađate obje radionice, odobravamo 10% popusta.

MJESTO: Europski dom, Zagreb
                     Jurišićeva 1/1