fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Vikend ostvarivanja želja

OSTVARI SVOJE ŽELJE!
Vikend radionica prema programu “Your Heart’s Desire” Sonie Choquette

 

Na ovoj radionici učimo i (što je najvažnije) vježbamo i usvajamo devet principa kojima otvarate vrata svojim željama da uđu u vaš život.
Danas već mnoge knjige, poput „Tajne“, govore o toj tematici, ali da biste u svom životu nešto bitno promijenili, treba to što ste pročitali i primijeniti!
Najčešće se sami teško na to pokrenemo i zato je snaga rada u grupi izuzetno moćna i daje nevjerojatne rezultate.

 

Ova radionica utemeljna je na programu američke duhovne učiteljice i autorice 20 knjiga SONIE CHOQUETTE, a Sanja Plavljanić-Širola, koja jedina u Hrvatskoj organizira radionice po njenim učenjima, ovu radionicu vodi već punih 10 godina, sa sjajnim rezultatima.

Upravo na temelju ove radionice i njenih ostvarenja nastala je i knjiga “Život i Čarobnom toku”

Ovo je vikend varijanta radionice i odvija se od petka do nedjelje, uz prisnu atmosferu, čaj, kavu, kekse i smijeh i puno malih iznenađenja. Odvojite konačno vrijeme koje je samo za vas, gdje ste  okrenuti samo sebi i onome za čime istinski u dubini duše žudite.

 

Na radionici obrađujemo i primjenjujemo devet principa kreiranja stvarnosti kakvu sebi želite, kroz predavanja i puno praktičnih vježbi. Mnoge se želje počnu ostvarivati već ubrzo iza radionice!
A doznat ćete i puno zanimljivih priča o ostvarenim željama naših polaznika :-).
To znanje, jednom usvojeno, postat će vaš dragocjeni alat za čitav život.

 

Radnu bilježnicu, čarobnu kutiju i ostale potrepštine dobit ćete na radionici, a na vama je samo da donesete otvoren um i istraživački duh!

 

TERMINI:
12. travnja 2019. (petak)  18:00-21:00
13. travnja  (subota) 10:30 – 17:30 (s pauzom za ručak)
14. travnja (nedjelja) 10:30 – 17:30 (s pauzom za ručak)

VODITELJICA:  Sanja Plavljanić-Širola
MJESTO ODRŽAVANJA: Ul. Alberta Bazale 8 (Knežija), Zagreb
CIJENA: 900kn, mogućnost plaćanja u ratama do radionice.
PRIJAVE: info@sretan-dan.hr, sretandan@inet.hr
Tel. 098/702927, 091/5355197

Obzirom da je broj polaznika svake radionice ograničen, svoje mjesto možete osigurati uplatom prve rate na:
Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN  HR9023600001102497452

 

 

DOJMOVI POLAZNIKA:

Inspirirajuća radionica puna korisnih i primjenjivih alata u svakodnevnom životu. Osjećala sam se odlično, naučila puno, primjenila odmah praktično. Sanja svojom osobnošću je uzor grupi i istinski dokaz da je sve moguće! Toplo preporučam radionicu svim ljudima koji žele sebi dobro, bolje! Onima koji žele promjeniti stvari na bolje i biti zadovoljni sobom i životom.
Hvala od srca!

Eva

 

Draga Sanja!
Upoznala sam te preko tvoje stranice „Sretan dan“. A sada sam sretna da sam te upoznala i na tvojoj radionici „ Ostvarivanje želja“. Kroz radionicu sam spoznala neke dijelove sebe koje nisam ni znala da postoje. Pomogla si mi da se više približim sebi. Hvala ti! Svakom bi preporučila radionicu Ostvarivanja želja, a posebno onima kojima je sve ———–, logično ili se nalaze u nekom svom sivilu ili crnilu. Ovdje je jedno veliko svjetko koje te osvjetli ljubavlju i radošću koju svatko nosi u sebi.
Hvala ti!

Snježana

 

Radionica je čudesna. Otvara novu dimenziju osobnosti. Naučila sam kako kreirati svoje želje. Osvijestila sam i prepoznala želju svog srca, svoj žar koji posjedujem na njihovo ostvarenje. Vježbe i alati koje sam upoznala na radionici oduševili su me. Točno znam što trebam činiti i kako se trebam otvoriti i prepustiti da ostvarim svoj san. Hvala ti Sanja!

Branka Radolović

 

Otkuda početi? Mozda s jednim ogromnim hvala našoj Sanji, jer je i na našoj nevjerojatnoj radionici s tolikim entuzijazom prionula radu da nas je ubrzo sve ‘zarazila’ i sada smo, vjerujem, apsolutno nezaustavljive u svom naumu ostvarenja zelja! Toliko smijeha, veselog brbljanja, plesa, kreativnosti, kolačićca, dubokih, ali jednostavnih misli, čarolije, snova, iskrenosti, bodrenja i genijalnih osoba na jednom mjestu, … u našoj mirisnoj oazici u Sretnom danu! To su uspomene i znanje za cijeli zivot, za život ispunjenih snova! Hvala hvala hvala!

Ivana

 

Sanja, ti si naš anđeo umotana u slatkoću naših srca punih želja. Pokazala si nam iskreno, čarobno, kako željeti i prihvatiti ono što nam pripada. Tvoja radionica je beskrajno i neopisivo veeeelika poput svemira. Puna ljubavi, sretnih misli, novih susreta i prilika za uspjeti baš u svemu što nam srce poželi. Hvala ti što si podjelila svoje ostvarene želje i snove s nama i otkrila nam jedan novi i lijepši pogled na svijet oko nas koji zaista postoji u svemu. Dala si nam za kraj jedan novi početak i veliki zagrljaj anđela koji će biti uvijek uz nas. Nećemo zaboraviti male tajne i sreću podjeliti s drugima i biti sretni svaki dan!

Silvija

 

Draga Sanja, moj život i način razmišljanja je potpuno promijenjen zauvijek zahvaljujući tebi i toj radionici. Toliko sam sretna da to ne mogu riječima objasniti. Ja svima pričam o tome svaki trenutak kad stignem. Radionica je čudo, ti si stvarno divna i toliko mi je drago da me svemir uputio u tom smjeru. Ja mislim da svi ljudi svijeta to moraju proći i da imam neki svoj tim zvala bih te da nam svima to održiš, to bi bio skoro uvjet. Ne šalim se. Ja sam inače, osim što sam super i extra zabavna, hahaha, prije bila dezorijentirana i totalno bez ikakvog fokusa prema bilo čemu. Znači ja sad znam točno što želim i što je najbolje, znam sto posto da ću to i imati!! I toliko sam sretna zbog toga i veselim se svim budućim uspjesima i ostvarenju svih svojih želja. Već su neke i ostvarene, a među njima ona najvažnija, da imam cilj i da imam potpunu vjeru u ostvarenje svih svojih snova. Ovaj svoj osjećaj bih poželjela stvarno svima. Šaljem ti ogroman oblak sreće i hvala ti puno na svemu. I naravno vidimo se uskoro, to je sigurno. Pozdrav

Snježana

 

Meni je bilo bas super, oduševljen sam radionicom i nisam mislio da će to tako pozitivno utjecati na mene i  da ću toliko toga tu naučiti. Čak sam se zapitao, nakon prvog predavanja kada sam vidio da sam tu jedini muški i nakon plesa, o majko moja mila di sam ja to došao, kako ću ja to izdržati do kraja,  o čem se tu radi, a sad na kraju mi je žao što je to sve završilo. Za mene je to bilo nezaboravno iskustvo. Svaki dan maštam, izbacujem loša uvjerenja i usadjujem si nova, mijenjam si podsvijest, otpuštam si kontrolu, čitam svoje strelice i gledam si svoj plakat, imam kutijicu koju jedva čekam da otvorim i zapalim si svijećicu, upoznao sam si svoju životinjicu i andjele čuvare i još puno toga da sad ne nabrajam i meni je bas bilo super. Ova radionica mi je dala krila i to mi je baš trebalo – to je bio pun pogodak. Osjećam da se polako mijenjam i odjedanput sam postao car i nisam vise majmun. Grupa je bila super, a ti si bila odlična i lijepo si nam to sve prenijela.

Željko

 

Oduševljenjem mogu reći da da mi se 2. i 3. želja već ostvaruju (i to dosta brzim tempom), a za prvu znam i osjećam da će se ostvariti do kraja iduće godine (malo je kompleksnija). Ono što sam dobila na radionici i na čemu sam ti najviše zahvalna je to što sam počela VJEROVATI i PREPUŠTATI SE životu. Najteže je bilo OTPUSTITI KONTROLU. Kad sam to uspjela, doista se dobije osjećaj ”Ja mogu”, potom ”Sve je moguće” i onda ti to Svemir potvrdi. Tek kad sam to osvijestila i osjetila, sve se otvorilo, krenulo i počelo ostvarivati. YES!!! Hvala ti na tome i na tvojoj izuzetnoj poticajnosti, podršci, toplini, na tvojoj cijeloj predivnoj osobnosti! Velika pusa

Sandra

 

Radionica je bila divno iskustvo spoznavanja kolika moć leži u nama, a koje često nismo uopće svjesni. Moć ostvarivanja vlastitih želja! Uz praktične savjete i vježbe kako pomoći tom ostvarenju želja, radionica mi je pružila razne informacije za daljnji rad na sebi: meditacija, anđeli čuvari, dobre knjige, neke druge tehnike… Također sam upoznala divne ljude koji su također bili razlog mom veselju svakom ponedjeljku.

S.C.

 

U životnom razdoblju kad su strah i briga postali mojom navikom, ”uletjela” je Sanjina radionica i pokrenula promjene. Temeljem usvojenih novih znanja i navika, usuđujem se reći da sad imam jasnu viziju sretnog, bogatog i zdravog života, kakvog uostalom i zaslužujem.

Đurđica

 

Korisno. Lijepo. Uzbuđujuće. Nadahnjujuće. Učinkovito. Podsjetila sam se na stara znanja i naučila nova, upoznala divne ljude i uživala u svakom ponedjeljku. Jedna je stvar čitati i živjeti nešto, a sasvim druga i puno učinkovitija dijeliti to s hrpom nepoznatih, a opet pozitivnih, povjerljivih i otvorenih ljudi. Hvala od srca! Moja se želja ispunila!

Marija, www.sretnodijete.net

 

Radionica je apsolutno super, sve pohvale njoj i voditeljici. Jako dobra ideja o temi koja je svakodnevna, životna i s odličnim savjetima kako ostvariti sreću i riješiti brojne životne probleme. Mjesto na kojem sam upoznala divne ljude, slušajući ih svašta naučila, razmjenjivala se superpozitivna energija, zračile su emocije. Jako, jako mi je žao što je ovako brzo završila, a najtoplije bih je preporučila svakome, jer će naučiti kako se opustiti, kako ukloniti neke prepreke, kako se veseliti i biti sretan, kako sanjati, željeti i nadati se! Nakon ove radionice promijenila sam se jer sam prihvatila savjet da stalno mislim POZITIVNO!!! Puno hvala cijeloj divnoj grupi na krasnim satima druženja! Pusa svima!!

Brankica

 

Prekrasno iskustvo koje mi je pomoglo da još više učvrstim vjeru u sebe i Svemir. Znam da ću sve što sam dugo priželjkivala sada moći i ostvariti. Spremna sam iz temelja mijenjati svoju nutrinu i svoj život, naravno na bolje. Sve polaznice radionice, uključujući obavezno i naše drage Sanju i Gogu, pune su pozitivne energije i životne radosti. Ta je spoznaja, također, poklon Svemira. Hvala mu! Hvala svima nama.

Lili G.

 

Sve ono što sam detaljno razradila u svojoj bilježnici da želim upravo mi se događa i kad čitam to, ne mogu vjerovati da je moguća takva preciznost! Posao, ljubav, ma sve ide točno kako treba i lebdim pola metra iznad zemlje… Sanjice, hvala ti do neba što si mi pokazala kako treba komunicirati sa Svemirom!!!”

I.A.

 

Spoznala sam sebe, naučila gledati sebe drugim očima, cijeniti se i ono što je najbitnije voljeti se onako kako sam to i sama zaslužila!

Maja

PODIJELI RADIONICU