fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Podizanje raspoloženja

Kako podići vlastito raspoloženje u 5 minuta?

 

Što učiniti ako vas uhvati loše raspoloženje i drži vas satima ili čak danima? Svi znamo da dobro raspoloženje privlači pozitivne ljude, situacije i događaje, ali kako se raspoložiti ako sve izgleda crno?
Možda ste već čuli za Byron Katie? Isprobali EFT?
Ako ne upotrebljavate ništa od navedenog, ove radionice su odlična prilika za upoznavanje dvije različite učinkovite tehnike brzog mijenjanja vlastitog raspoloženja na bolje, kojima ujedno možete pomoći i svojim prijateljima i bližnjima.

 

 

1 – Psihološki pristup: THE WORK, autorice Byron Katie

 
Na prvoj radionici upoznat ćemo se s psihološkim pristupom Byron Katie i njenom metodom ”The Work”, te vježbati njenu primjenu u svakodnevnom životu.
Ovo je metoda “ljuljanja i izvrtanja” misli koje vas muče. Loše misli je ponekad teško otjerati, ali nakon što ih “protresete” ovom metodom, one same odlaze od vas.
U drugom dijelu radionice, demonstrirat ćemo djelovanje 4 ključna pitanja koja si trebate postaviti na konkretnim primjerima i odmah riješiti neke vaše probleme.

 

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
TERMIN RADIONICE: 11.lipnja 2019. (utorak) 18:00-20:30
CIJENA:
250 kn

 

 

2 – Energetski pristup: EFT za brzo vraćanje u ravnotežu

 

Na drugoj radionici naučit ćemo energetski pristup – osnove EFT-a ili ”Tapkanja” – trenutno izuzetno popularne metode u svijetu, koju možete primjenjivati svakodnevno na bezbroj vlastitih problema i situacija, kao i za pomoć bliskim ljudima.
Metoda se brzo uči i odmah se vide rezultati. Pogotovo je učinkovita u uklanjanju treme, strahova i fobija.
I ovu metodu ćemo zajednički vježbati na konkretnim primjerima i odmah ćete osjetiti razliku!

 

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
TERMIN RADIONICE: 12.lipnja 2019. (srijeda) 18:00-20:30 
CIJENA: 250 kn

 

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar SRETAN DAN, Alberta Bazale 8 , Zagreb

PRIJAVE: info@sretan-dan.hr, sretandan@inet.hr
098/702927, 091/5355197

Ako se odlučite za obje radionice, dobivate 10% popusta!

 

Uplate za rezervaciju mjesta:

Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN  HR9023600001102497452

 

Nakon ovih radionica, loša raspoloženja neće više upravljati vama!

 

 

DOJMOVI POLAZNIKA:

 

Radionica The Work je vođena vrlo efikasno, i polaznice/polaznici su se uključili u rad vrlo brzo nakon početka radionice, vrlo spontano, što je definitivno zasluga voditeljice. Opći dojam je da voditeljica doista i prakticira ono što podučava. Sad već neko vrijeme nakon radionice, mogu potvrditi da je tehnike s radionice pogodno prakticirati i za privatne situacije, s prijateljima i obitelji, ali i za poslovne situacije, uredske odnose, te odnose s klijentima. Posebno je dobro koristiti kad se nađemo u nepogodnim situacijama ili ne možemo odagnati loše osjećaje ili loše misli, a moramo brzo riješiti neku situaciju ili temu te naći novi pristup. Meni tehnika pomaže prijeći preko vrlo teških situacija, kad se osjećam loše u vezi nekog ili nečeg, te tehnikom u većini slučajeva “obrnem” u znatno pozitivniji osjećaj. Vrlo korisno! (Sve u svemu, za mene je ovo vrlo dobar value for time!).

Martina

 

Prijateljica i ja smo bile prošle godine na radionici EFT i ja vam je toplo preporučujem. Najbolje iskustvo koje mi je pomoglo u savladavanju svih problema i poteskoća koje su mi se dešavale. Mogu reći da su mi obje te radionice napravile najveći preokret u životu. Apsolutna preporuka!

Danijela

PODIJELI RADIONICU