fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Harmonija

Radionica HARMONIJA – otkrij svoju energiju!

Ciklus od 9 susreta

Radionica HARMONIJA bazira se prvenstveno na programu Sonie Choquette TRUE BALANCE  i uči nas kako postići harmoniju svih dijelova našeg bića.

Osim ove glavne okosnice, očekuju vas i različite zanimljive  “energetske igre”, pa ćete tako učiti osjetiti energiju, vidjeti auru, definirati vrtnju čakri pomoću viska…
Zapravo, ideja je svijet energije približiti onima koji ga još nisu upoznali, da je dožive nečim potpuno prirodnim i jednostavnim, nečim što je sastavni dio života i život sam.

Radionica se odvija jednom tjedno, 9 tjedana za redom.

 

Svatko od nas je različito uspješan i zadovoljan samim sobom u raznim aspektima našeg života. Neke stvari nam jednostavno idu lako, a u nekima uvijek imamo poteškoća.

Kroz ovaj program naučit ćete kreirati ravnotežu u svim dijelovima vašeg života.

Uz predavanja, vježbe i radnu bilježnicu, osvještavat ćete vlastitu energiju, prolazeći kroz obilježja i doživljaj 7 energetskih centara, koji su povezani sa 7 osnovnih aspekata našeg bića. Prepoznajemo svoje jake i slabije strane i učimo jednostavne svakodnevne načine kako slabije dijelove ojačati i kako sebe dovesti u sklad i ravnotežu.

 

Osim susreta jednom tjedno, svaki dan dobivate SMS poruku s uputom na što da taj dan obratite pažnju, a povezano je s aspektom koji smo obradili.

Kroz 9 tjedana proći ćete sve aspekte – od čvrstog stajanja na zemlji, uživanja u životu, postavljanja granica, preko ljubavi, slobodnog izražavanja i vlastite vizije, do povezanosti sa Svemirom.

 

KAD POSTIGNEMO UNUTARNJU HARMONIJU I STVARI OKO NAS SE ISPRAVNO POSLOŽE!

 

POČETAK RADIONICE: 10. veljače 2020. (ponedjeljak)
VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
MJESTO ODRŽAVANJA: Ulica Alberta Bazale 8, Zagreb (Knežija)
VRIJEME ODRŽAVANJA: 18:00 -20:15 h, 9 ponedjeljaka za redom
CIJENA: 3 rate po 370kn (avans + dvije rate tijekom 2 mjeseca)
PRIJAVE: info@sretan-dan.hr, sretandan@inet.hr
098/702927, 091/5355197

 

Obzirom da je broj polaznika svake radionice ograničen, svoje mjesto možete osigurati uplatom
prve rate na:
Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN  HR9023600001102497452

 

 

DOJMOVI POLAZNIKA:

 

Prekrasna radionica. Devet tjedana spoznavanja sebe i ljudi oko sebe u sasvim drugom svijetlu. Očaravajuće. Pokrenuli su mi se motori, narasla krila, sretna sam. Hvala, hvala, hvala.

Tatjana

 

Svaka radionica pomogla mi je da bolje upoznam sebe. Harmonija mi je pomogla da prepoznam još više svojih ograničenja, ali i da prepoznam što znači voljeti sebe, biti nježan prema sebi i podariti si osmijeh u ogledalu. Veeeeeeeeeeeeeliko hvala! pusa

Marija

 

Jako mi je drago što sam odlučila i ustrajala u svojoj nakani da dođem na Harmoniju. Da je bila lagana – nije – prolazila sam kroz sve vrste svojih osjećaja … Ali mi je definitivno pomogla da otkrijem neke stvari, dala mi smjernice, putokaze i materijale a prije svega želju da poradim malo više na sebi. Hvala ti Sanja što tako nesebično dijeliš svoju radost i energiju s nama, hvala ti na svoj ljubavi, strpljivosti i podršci koju nam iskazuješ i na svim zanimljivim i educirajućim radionicama koje nam pomažu da postanemo osobe kakve bi zapravo trebali postati. kissy kissy svima!

Natalija

 

Radionice Harmonije su bile jedno predivno iskustvo, od srca ih preporučam! Naučila sam puno toga i uživala u svakom trenutku. Hvala Sanji i svim polaznicama, nadam se da se uskoro vidimo na još nekoj krasnoj i veseloj radionici! Puse

Tajana

 

Predivna radionica koja mi je pomogla da dođem u doticaj sa samom sobom i naučim kako postići harmoniju.
Posebno su mi zanimljive energetske vježbe koje smo radili. Pri samoj pomisli na Harmoniju ispuni me pozitivna i razigrana energija :).
Hvala!

Ivana

PODIJELI RADIONICU