fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Rekonekcija

Krajem svibnja 2011. dr Eric Pearl prvi puta je održao seminare svoje svjetski poznate energetske metode u Zagrebu.
Ovi seminari održavaju se već godinama po čitavom svijetu i do sada ih je pohađalo oko 100.000 ljudi.
Sanja je 2011. završila obuku Rekonetivnog iscjeljivanja (Level I i II) i Rekonekcije (Level III). a u jesen 2016. prošla je dodatne tečajeve obnavljanja znanja i ponovo položila tehniku Rekonekcije.

Rad s tom snažnom energijom (koju baš svatko osjeti i njeno djelovanje se odmah očituje u vidljivim reakcijama klijenta) je izuzetno jednostavan, a istovremeno dubok.
Pri tome je svaki tretman različit i doživljaj svakog klijenta individualan i jedinstven.

Što je Rekonektivno iscjeljivanje, a što Rekonekcija?

 

REKONEKTIVNO ISCJELJIVANJE

To je tretman Rekonektivnom energijom, koji bi se još točnije mogao nazvati susretom ili sastankom s njome. Tijekom ztretmana, Rekonektivni praktičar služi kao poveznica u kontaktu između klijenta i inteligentne energije koja mu pomaže u područjima u kojima mu je to u ovom trenutku najpotrebnije, uklanjajući ili ublažavajući energetske blokade.
Praktičar koji izvodi tretman ne mora uopće znati o kojem problemu je riječ.

Susret traje ukupno oko 1h, a sam tretman oko 35 minuta.

Radi se na stolu za masažu. Klijent (obučen) leži na leđima, te opušten i zatvorenih očiju samo zamjećuje djelovanje energije. Tretman se radi na energetskom polju, bez dodirivanja klijenta.

Rade se 1, 2 ili 3 tretmana za redom, s maksimalnim razmakom od tjedan dana. Ukoliko već nakon prvog susreta dođe do željenog poboljšanja, nije potrebno raditi druga dva.
Više od 3 u nizu se ne preporučuje.

Cijena tretnana: 360kn

 

REKONEKCIJA (ili Osobna Rekonekcija)

Rekonekcija je ponovno povezivanje energetskih linija čovjeka s energetskim linijama zemlje i Svemira.
Negdje u davnoj povijesti, čovječanstvo se otpojilo, odvojilo (što je vidljivo na svakom koraku – od svih živih bića na Zemlji, jedino čovjek nije usklađen s prirodom, ponaša se kao da nije dio nje).
Sada je došlo vrijeme da se ponovo povežemo, spojimo.

Nakon što je na njemu napravljena Osobna Rekonekcija, Eric Pearl je dobio dar iscjeljivanja. Fasciniran postupkom ponovnog povezivanja, želio ga je i sam naučiti provoditi. Danas to znanje prenosi svojim učenicima. To je vrlo precizna i složena procedura.

Osobna Rekonekcija se napravi jednom u životu. Postupak se sastoji od dva tretmana, koji trebaju biti izvedeni dva dana za redom ili s jednim danom između.

Svaki tretman traje ukupno oko 1h, a sama Rekonekcija oko 45 minuta.

Nakon Osobne Rekonekcije, ljudima se često dogodi nešto što možemo nazvati ”ubrzanje osobne evolucije.”
Sikroniciteti postanu puno učestaliji.

Cijena 2 tretmana Rekonekcije je protuvrijednost 333$.

 

Sve detalje možete pročitati u knjizi Erica Pearla REKONEKCIJA, u izdanju VBZ-a, kao i potražiti na web stranici www.thereconnection.com/languages/hr


Za Rekonektivno iscjeljivanje ili Osobnu Rekonekciju možete se najaviti e-mailom na sretandan@inet.hr ili telefonom na 091/5355197 (Sanja).

TRENUTNO NE PRIMAMO NARUDŽBE ZA REKONEKCIJU!