fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Stan koji oslobađa

 

KREIRAJ S LAKOĆOM STAN KOJI OSLOBAĐA!

 

Jeste li svjesni koliko izgled i organizacija vašeg doma svakodnevno utječe na vaše misli i osjećaje?
Ova radionica koja se odvija 5 srijeda za redom je savršena prilika da otkrijete mnoštvo važnih malih tajni za kreiranje blagotvornog ambijenta i uz jasno i iskusno vodstvo, korak po korak, pretvorite svoj dom u mjesto u kojem ćete se osjećati rasterećeno i slobodno!

 

Voditeljica Tea Barić kombinira svoju strast za kreiranjem “stana koji oslobađa” s feng shui znanjima koja je stekla u Centru SRETAN DAN i nenadmašna je u inspiriranju na akciju!
Do detalja je razvila i usavršila svoju metodu i iznenadit će vas kad otkrijete mnoge praktične načine i prečace koji svakome od nas mogu pomoći da brzo, jednostavno i učinkovito svoj dom učinimo i održavamo urednim i ugodnim.

Rad u grupi je odličan način da poradite na svim elementima svog doma, koji svakodnevno utječu na vas i da usvojite nove korisne i mudre navike koje će vam služiti kroz čitav život.

Osim toga, radionica uključuje i individualan sat savjetovanja u vašem domu!

 

Evo što o radionici kaže njena voditeljica Tea :

Do sada ste radili na sebi, učili, istraživali, tražili se… No je li vam palo na pamet da je možda prostor u kojem boravite ono što vas sprečava da procvatete?

Ovom radionicom vam želim pomoći organizirati vaš dom i uvjerena sam da ćete time promijeniti i svoj život. Kad iskusite kako je imati uistinu sređenu kuću, osjećat ćete se kao na novom životnom početku!
Osim toga, kada uz pomoć ove radionice svoj stan dovedete u red, promijenit ćete način razmišljanja, a to će onda promijeniti ono što se najteže mijenja – vaše životne navike!

Pospremanje je vrsta psihoterapije. Nakon što svoj prostor dovedete u red, sasvim sigurno ćete se osjećati samopouzdanije, postat ćete uspješniji i imat ćete više energije i motivacije za kreiranje života kakvog želite!

I vjerujte mi, kad pospremite svoj prostor na način kako ću vas poučiti, uvijek ćete moći jednostavno održavati svoj dom urednim, čak i ako mislite da ste po naravi lijeni ili neuredni!

Bilo da vam se čini da su vam potrebne velike ili pak samo manje korekcije, ova će vas radionica iznenaditi svojom učinkovitošću! Kad prođete kroz ovo iskustvo, nema šanse da se više vratite na staro! Jer  ćete razmišljati drugačije!

 

Na ovoj radionici ćete naučiti i primijeniti u praksi:

  • Brz i učinkovit način da uredite i počistite svoj dom
  • Recepte za organizaciju i male trikove za motivaciju
  • Jednostavne tips&tricks da si olakšate život
  • Konkretene savjete za mnoge uštede (primjerice doznajte kako je Tea sasvim regularno platila plin za grijanje za siječanj samo 27 kn)
  • Kako pridobiti ukućane da se uključe i pridržavaju dogovorenog
  • Kako se riješiti navike gomilanja stvari i kamo otpremiti višak koji nam ne treba
  • Najbolja prirodna sredstva za dom
  • Zaboravit ćete na ispriku: nemam vremena
  • Unijet ćete mir u svoj dom
  • Uz Teinu pomoć pronaći ćete najbolja rješenja baš za vas

 


POČETAK:
srijeda 21. veljače 17:30-19:30 (5 srijeda za redom)
MJESTO: Centar Sretan dan, Zvonimirova 20, Zagreb
CIJENA: 100 kn po dolasku
U cijenu je uključen i jedan sat individualnog savjetovanja u vašem prostoru!
VODITELJICA: Tea Barić
PRIJAVE: tamara@sretan-dan.hr
Tel. 091/2333505

 

Svoje mjesto možete osigurati uplatom prve rate na broj računa: IBAN  HR8023600001102187329

 

Rezerviraj svoje mjesto na radionici

 

O voditeljici:

 

Tea Barić

 Već više od tri godine Tea u Centru SRETAN DAN vodi svu administraciju, pripreme za radionice i sve što je povezano s Feng shui dućanom. No, osim toga, ona je zaslužna i za to što nam je sve uvijek čisto i posloženo, a u posebnim prilikama i dekorirano detaljima koje sama s velikom radošću izrađuje.
Za svaki problem u prostoru koji iskrsne, Tea uvijek nađe vrlo brzo i praktično (a često i iznenađujuće) rješenje.
Njena potreba da organiziranje i održavanje prostora učini što  jednostavnijimm, zabavnijim i bržim izuzetno je pomogla je već mnogim ljudima koje poznaje, a sad je došlo vrijeme da tu svoju strast prenese i na vas!