fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

The Work

Radionice podizanja raspoloženja – THE WORK

PROMIJENI UGAO GLEDANJA!

 

Pitate li se ponekad kako popraviti vlastito raspoloženje u 5 minuta?

Što učiniti ako vas uhvati loše raspoloženje i drži vas satima ili čak danima? Svi znamo da dobro raspoloženje privlači pozitivne ljude, situacije i događaje, ali kako se raspoložiti ako sve izgleda crno?
Možda ste već čuli za Byron Katie? Isprobali EFT?
Ako ne upotrebljavate ove dvije tehnike iskoristite priliku da ih upoznate i naučite primjenjivati! Osim što ćete pomoću njih moći brzo promijeniti vlastito raspoloženja na bolje, moći ćete pomoći i svojim prijateljima i bližnjima.

 

 

1 – THE WORK, autorice Byron Katie (psihološki pristup)

 

  • Nešto vas muči i ne možete se toga otresti?
  • Ljuti ste i povrijeđeni vezano uz drugu osobu?
  • Netko vas je izbacio iz takta?

 

VRIJEME JE DA NAUČITE METODU THE WORK!


Na ovoj radionici upoznat ćete se s Byron Katie i njezinom metodom ”The Work”, te vježbati njenu primjenu u svakodnevnom životu.

Ovo je metoda “ljuljanja i izvrtanja” misli koje vas muče. Loše misli je ponekad teško otjerati, ali nakon što ih “protresete” ovom metodom, one same odlaze od vas.
U drugom dijelu radionice, demonstrirat ćemo djelovanje 4 ključna pitanja koja si trebate postaviti na konkretnim primjerima i odmah riješiti neke vaše probleme.

Kad razmišljate o nekom problemu, uvijek vrtite iste misli po glavi. Vrijeme je da uz pomoć Byron Katie dobijete novu, iznenađujuću perspektivu!

 

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
TERMIN RADIONICE: 10.lipnja 2021. (četvrtak) 18:00-20:30
CIJENA:
250 kn
Ukoliko pohađate obje radionice (The Work i EFT), cijena svake je 225kn!

MJESTO ODRŽAVANJA: ONLINE, putem Zooma

PRIJAVE:  sretandan@inet.hr
098/702927, 091/5355197

 

Podaci za uplatu:

Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN  HR9023600001102497452

 

Nakon ovih radionica, loša raspoloženja neće više upravljati vama!

 

 

DOJMOVI POLAZNIKA:

 

Radionica The Work je vođena vrlo efikasno, i polaznice/polaznici su se uključili u rad vrlo brzo nakon početka radionice, vrlo spontano, što je definitivno zasluga voditeljice. Opći dojam je da voditeljica doista i prakticira ono što podučava. Sad već neko vrijeme nakon radionice, mogu potvrditi da je tehnike s radionice pogodno prakticirati i za privatne situacije, s prijateljima i obitelji, ali i za poslovne situacije, uredske odnose, te odnose s klijentima. Posebno je dobro koristiti kad se nađemo u nepogodnim situacijama ili ne možemo odagnati loše osjećaje ili loše misli, a moramo brzo riješiti neku situaciju ili temu te naći novi pristup. Meni tehnika pomaže prijeći preko vrlo teških situacija, kad se osjećam loše u vezi nekog ili nečeg, te tehnikom u većini slučajeva “obrnem” u znatno pozitivniji osjećaj. Vrlo korisno! (Sve u svemu, za mene je ovo vrlo dobar value for time!).
Martina

 

Prijateljica i ja smo bile prošle godine na radionici EFT i ja vam je toplo preporučujem. Najbolje iskustvo koje mi je pomoglo u savladavanju svih problema i poteskoća koje su mi se dešavale. Mogu reći da su mi obje te radionice napravile najveći preokret u životu. Apsolutna preporuka!
Danijela

PODIJELI RADIONICU