fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Dobre knjige

PREPORUKE ZA ČITANJE

 

Zaista je sjajno što u današnje vrijeme imamo na raspolaganju veliku količinu vrijednih i inspirativnih knjiga, koje nam mogu pomoći da sretnije, lakše i mudrije živimo.

Neke od tih izuzetno zanimljivih i korisnih knjiga, željeli bismo posebno istaknuti i preporučiti vam za čitanje! Odabrane su samo one koje su prevedene na hrvatski jezik.

Ove knjige su samo preporuke i ne mogu se kupiti kod nas.

Knjige

Sonia Choquette
Put srca
Hodočašće duše
Zamoli svoje duhovne vodiče
Odgovor je jednostavan
Intuicija

Sonia Choquette je poznata svjetska autorica i duhovna učiteljica, čije su knjige objavljene u više od četrdeset zemalja i prevedene na trideset i sedam jezika, što je čini jednom od najčitanijih autorica i stručnjakinja u njezinu području rada. Autorica je brojnih svjetskih bestselera o intuitivnom životu, razvijanju vlastitih darova te ponovnom povezivanju s vlastitim duhom, kao i s anđelima i vodičima. Obrazovanje je stekla na Sveučilištu u Denveru, Sveučilištu u Parizu (Sorbonne), a na Američkom institutu za holističku teologiju doktorirala je metafizičke znanosti.
Soniini programi temelj su i za neke od radionica u Sretnom danu: Ostvarivanje želja, Harmonija i Anđeosko vodstvo.
Sonia je 5 godina za redom, u organizaciji Sretnog dana, održavala svoje radionice i u Hrvatskoj.

Knjige

Barabara Ann Brennan
Iscjeliteljske ruke
Svjetlost se rađa

Barbara Ann Brennan, fizičarka po struci, u ovim knjigama na jednostavan način objašnjava sve o slojevima naše aure, čakrama, karakternim strukturama i načinima energetskog iscjeljivanja. Revolucionarne knjige! (a već su prilično stare)
Praktična primjena tih znanja uči se u školi CIR u Zagrebu (nekadašnji Snowlion)

Knjige

Esther i Jerry Hicks
Zakon privlačenja
Traži i bit će ti dano

Ako slučajno niste pročitali ”Tajnu”, ovo su prethodnice. Tu je osnova funkcioniranja svemira, najvažniji vječni zakoni, a sve je zapravo zabavna igra. Meni su te knjige fenomenalne!

Knjiga

Louise Hay
Kako iscijeliti duh i tijelo

O Louise pjeva čak i Edo Maajka! U ovoj knjizi postoji opširna tablica svih bolesti i njihovih emotivnih uzroka, s afirmacijama koje pomažu za svaki pojedini slučaj. Uvijek je imam pri ruci i stvarno ima smisla! Naravno, i sve druge Louisine knjige su sjajne.

Knjige

Masaru Emoto
Poruke skrivene u vodi 
Istinska moć vode

Totalno revolucionarna knjige. Veći dio naše planete je voda, najveći dio nas je voda – a ona reagira na vibracije ljubavi, ljutnje, pohvale pokude,…ova knjiga otvara potpuno novi svemir pogleda na svijet.

Knjige

Florence Schovel Shinn
Igra života (i kako je igrati)
Snaga izgovorene riječi

Ova žena govori iste stvari kao i ”Tajna” , a ove male knjigice su napisane pred stotinjak godina! Odlične i jednostavne.

Knjige

Serena Alba
Geometrija božanske iskre

Domaća autorica, pišući stilom razgovora s prijateljicom, opisuje osnove energetskih zakona među ljudima, otkriva kako jedni drugima vampirski krademo energiju i daje jednostavne i praktične savjete kako to izbjeći i živjeti sretnije.

Knjiga

Bruce H. Lipton
Biologija vjerovanja

Najdraže mi je kad se pripadnik klasične znanstvene struje preobrati u “alternativca” i onda to sve lijepo potkrijepi dokazima! Nove spoznaje o stanicama, genima, Darwinu…Zaboravite ono što ste učili u školi i pročitajte ovu knjigu!

Knjige

Vladimir Megre
Anastazija

Anastazija i još 9 knjiga koje je slijede su nevjerojatno inspirativno štivo, nešto što može preokrenuti svijet na bolje, pokrenuti vas na akciju i ispuniti vam srce.
Opet jednostavan ”neknjiževni” stil, ali istine komuniciraju izravno s vašom dušom!

Knjiga

Vianna Stibal
Theta iscjeljivanje

Ispada da je meni sve revolucionarno, ali ova knjiga je praktični revolucionar! Vianna Stibal poučava tehniku ”Theta iscjeljivanja” kojom je sebe izliječila od raka.
Theta tečajevi se već 11 godina održavaju u Hrvatskoj.

Knjige

Marlo Morgan
Tihi zov Australije

Ovu knjigu sam davno pročitala, ali je se često sjetim. Govori o životu Aboridžina, proguta se u dahu i ne zaboravlja!

Knjiga

John Assaraf, Murray Smith
Odgovor

Sjajna knjiga o poduzetništvu na duhovan način, temeljena na najnovijim spoznajama kvantne fizike i znanosti o mozgu. Guta se i podcrtava!

Knjiga

Joe Dispenza
Placebo ste vi

Joe Dispenza uspio je sam sebe izliječiti isključivo snagom svog uma, na način koji se činio nemogućim.
Ova zaista fascinantna knjiga otkriva nam da i svi mi to možemo!

Placebo-ste-vi
Knjige

Anita Moorjani
Ponovno rođena
A što ako je ovo raj?

Knjige Anite Moorjani otvaraju um, nadahnjuju dušu i pomažu nam da otpustimo nepotrebne terete kako bismo živjeli ono što istinski jesmo. Svakako pročitati!