fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Individualno savjetovanje

Više volite individualno savjetovanje?

 

Individualna savjetovanja i terapije vodi Sanja Plavljanić-Širola:

 

“U svom radu s klijentima upotrebljavam kombinaciju svih znanja koja sam stekla kroz edukacije (četverogodišnju školu za integrativne terapeute, učenja Sonie Choquette, metodu The Journey i još mnoge druge) ali ono što je najbitnije – nastojim vas istinski čuti i osjetiti i voditi vas na način da sami osjetite najbolje odgovore i puteve za sebe. Tu sam da vam pomognem da se pokrenete ako ste zapeli i da ponovo otkrijete svoj duh, ako ste ga zagubili. I da zajedno osvijestimo i probudimo vašu kreativnost, snagu i jedinstvenost.

Često je dovoljan samo jedan susret da klijent povrati optimizam i odvaži se na nove životne korake. A još je učinkovitije, ako kroz određeni period imamo kontinuirane susrete.

Također, za sve vas koji ne živite u Zagrebu, postoji jednostavan način povezivanja putem Skypea, kojim uspješno vodim savjetovanja s klijentima iz cijele regije pa i onima koji žive u drugim krajevima svijeta.”

 

Varijante individualnog rada:

 

JEDNOKRATNI SUSRET
Ponekad se nađete u životnoj situaciji u kojoj vam je potrebna pomoć, razgovor, vodstvo, rješenje. . . naći ćemo ga.
Trajanje: 60 minuta.
Cijena: 300 kn.

 

PAKET VIŠE SUSRETA ZA REDOM

Najsnažnije promjene se događaju ako se družimo kroz više susreta. Ovi susreti su prilagođeni vašoj životnoj situaciji, željama i potrebama, a klijenti najčešće žele individualno vodstvo kroz ostvarivanje želja (koje onda često kombiniramo s uklanjanjem unutarnjig blokada, pronalaženjem životne svrhe ili pak pokretanjem vlastitog posla)
Ili jednostavno radimo na onoj temi koja vam je u ovom trenutku najbitnija.

Susret se odvija jednom tjedno ili svaki drugi tjedan.
Trajanje svakog susreta: 60 minuta.

Cijena paketa od minimalno 3 susreta:  280 kn po susretu.

 

RAD NA POTISNUTIM EMOCIJAMA – “The Yourney”

Metoda koju je pred 25 godina osmislila autorica Brandon Bays vrlo je konkretna tehnika kojom dolazimo do emocija koje smo (najčešće davno u prošlosti) potisnuli i koje blokiraju našu životnu energiju, što se također može loše odraziti na zdravlje. Pomoću oslobađanja tih emocija osjećamo se lakše, snažnije, rasterećenije i zdravije.
Ova se metoda čak upotrebljava u mnogim bolnicama širom svijeta zbog svog blagotvornog djelovanja.
Pohađanjem trodnevnog intenziva ove metode u listopadu ove godine, dobila sam najnoviju (pročišćenu i nadopunjenu) verziju ovog izuzetno moćnog rada.
 

Postoje dva načina “putovanja”:
– emotivno putovanje
– tjelesno putovanje
Oba iskustva su vrlo snažna.
 

Trajanje: 90 minuta.
Cijena:  350 kn

 

Napomena: Ako živite izvan Zagreba, možemo se vidjeti pomoću Skype-a.

 

PRIJAVE: sretandan@inet.hr

 

 

DOJMOVI

 

Sanja ima uši koje čuju, srce koje razumije i duh koji iscijeljuje…došavši joj na savjetovanje, onako sva iscijeđena, pogubljena, tužna, beznadna…, ne samo da mi je pomogla shvatiti mnoge stvari, a samim time i pomogla nositi se sa situacijom, nego mi je ukazala, vrlo nježno i vješto, na snagu koju imam u sebi…njezino savjetovanje nije samo bila palijativna mjera koja je trenutno olakšala i pomogla. Učinak savjetovanja trajao je i traje jer ona ne “liječi” posljedicu, ona gađa u srž i liječi uzrok i u tome je divota njezinog iscijeljujuceg duha – njezini savjeti nemaju rok trajanja…dala mi je smjernice koje ću koristiti cijeli život i koje su primjenjive na mnoge situacije…hvala Sanjči.

Zrinka Nikić

 

Kreativno, lagano, jednostavno, otvoreno i djelotvorno savjetovanje sa jakim fokusom na rješenje, usmjeravanje i definiranje onoga sto želimo i u kojem smjeru se kretati prema svojim ciljevima. Individualno savjetovanje kod Sanje pomoglo mi je da jasno vidim sadašnju situaciju i njezine sve aspekte, te da se fokusiram na ono čemu težim i da sa iskrenim osmjehom i vjerom gledam na sadašnju situaciju znajući da sam ju spremna prihvatiti i promijeniti kako želim. Hvala ti Sanjo, najkreativnije i najdjelotvornije savjetovanje do sad – preporučam!

Barbara L.

 

Sanja je jedna predivna intuitivna i draga osoba s kojom je razgovor sam po sebi vrlo ugodan i inspirativan. Sanja je u meni pokrenula jedan val pozitivne energije i dala mi vjere u to da ‘ja mogu sve što želim i ništa nije nemoguće’. Dala mi je jedan novi pogled na svijet i život koji me promjenio na bolje. Bilo bi divno da se radionice i individualna savjetovanja održavaju i u Rijeci jer bih tada bila stalni polaznik ali i puno zadovoljnija i ispunjenija osoba.

Eva, Rijeka