fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Individualno savjetovanje

Više volite individualno savjetovanje?

 

Individualna savjetovanja i terapije vodi Sanja Plavljanić-Širola:

 

“U svom radu s klijentima upotrebljavam kombinaciju svih znanja koja sam stekla kroz edukacije (četverogodišnju školu za integrativne terapeute, učenja Sonie Choquette, metodu The Journey i još mnoge druge) ali ono što je najbitnije – nastojim vas istinski čuti i osjetiti i voditi vas na način da sami osjetite najbolje odgovore i puteve za sebe. Tu sam da vam pomognem da se pokrenete ako ste zapeli i da ponovo otkrijete svoj duh, ako ste ga zagubili. I da zajedno osvijestimo i probudimo vašu kreativnost, snagu i jedinstvenost.

Često je dovoljan samo jedan susret da klijent povrati optimizam i odvaži se na nove životne korake. A još je učinkovitije, ako kroz određeni period imamo kontinuirane susrete.

Također, za sve vas koji ne živite u Zagrebu, postoji jednostavan način povezivanja putem Skypea, kojim uspješno vodim savjetovanja s klijentima iz cijele regije pa i onima koji žive u drugim krajevima svijeta.”

 

Varijante individualnog rada:

 

JEDNOKRATNI SUSRET
Ponekad se nađete u životnoj situaciji u kojoj vam je potrebna pomoć, razgovor, vodstvo, rješenje. . . naći ćemo ga.
Trajanje: 60 minuta.
Cijena: 300 kn.

 

PAKET VIŠE SUSRETA ZA REDOM

Najsnažnije promjene se događaju ako se družimo kroz više susreta. Ovi susreti su prilagođeni vašoj životnoj situaciji, željama i potrebama, a klijenti najčešće žele individualno vodstvo kroz ostvarivanje želja (koje onda često kombiniramo s uklanjanjem unutarnjig blokada, pronalaženjem životne svrhe ili pak pokretanjem vlastitog posla)
Ili jednostavno radimo na onoj temi koja vam je u ovom trenutku najbitnija.

Susret se odvija jednom tjedno ili svaki drugi tjedan.
Trajanje svakog susreta: 60 minuta.

Cijena paketa od minimalno 3 susreta:  280 kn po susretu.

 

RAD NA POTISNUTIM EMOCIJAMA – “The Journey”

Metoda koju je pred 27 godina osmislila autorica Brandon Bays vrlo je konkretna tehnika kojom dolazimo do emocija koje smo (najčešće davno u prošlosti) potisnuli i koje blokiraju našu životnu energiju, što se također može loše odraziti na zdravlje. Pomoću oslobađanja tih emocija osjećamo se lakše, snažnije, rasterećenije i zdravije.
Ova se metoda čak upotrebljava u mnogim bolnicama širom svijeta zbog svog blagotvornog djelovanja.
Pohađanjem trodnevnog intenziva ove metode, dobila sam najnoviju (pročišćenu i nadopunjenu) verziju ovog izuzetno moćnog rada.
 

Postoje dva načina “putovanja”:
– emotivno putovanje
– tjelesno putovanje
Oba iskustva su vrlo snažna.
 

Trajanje: 90 minuta.
Cijena:  350 kn

 

Napomena: Ako živite izvan Zagreba, možemo se vidjeti pomoću Skype-a.

 

PRIJAVE: sretandan@inet.hr

 

 

DOJMOVI

 

Sanja ima uši koje čuju, srce koje razumije i duh koji iscijeljuje…došavši joj na savjetovanje, onako sva iscijeđena, pogubljena, tužna, beznadna…, ne samo da mi je pomogla shvatiti mnoge stvari, a samim time i pomogla nositi se sa situacijom, nego mi je ukazala, vrlo nježno i vješto, na snagu koju imam u sebi…njezino savjetovanje nije samo bila palijativna mjera koja je trenutno olakšala i pomogla. Učinak savjetovanja trajao je i traje jer ona ne “liječi” posljedicu, ona gađa u srž i liječi uzrok i u tome je divota njezinog iscijeljujuceg duha – njezini savjeti nemaju rok trajanja…dala mi je smjernice koje ću koristiti cijeli život i koje su primjenjive na mnoge situacije…hvala Sanjči.

Zrinka Nikić

 

Kreativno, lagano, jednostavno, otvoreno i djelotvorno savjetovanje sa jakim fokusom na rješenje, usmjeravanje i definiranje onoga sto želimo i u kojem smjeru se kretati prema svojim ciljevima. Individualno savjetovanje kod Sanje pomoglo mi je da jasno vidim sadašnju situaciju i njezine sve aspekte, te da se fokusiram na ono čemu težim i da sa iskrenim osmjehom i vjerom gledam na sadašnju situaciju znajući da sam ju spremna prihvatiti i promijeniti kako želim. Hvala ti Sanjo, najkreativnije i najdjelotvornije savjetovanje do sad – preporučam!

Barbara L.

 

Sanja je jedna predivna intuitivna i draga osoba s kojom je razgovor sam po sebi vrlo ugodan i inspirativan. Sanja je u meni pokrenula jedan val pozitivne energije i dala mi vjere u to da ‘ja mogu sve što želim i ništa nije nemoguće’. Dala mi je jedan novi pogled na svijet i život koji me promjenio na bolje. Bilo bi divno da se radionice i individualna savjetovanja održavaju i u Rijeci jer bih tada bila stalni polaznik ali i puno zadovoljnija i ispunjenija osoba.

Eva, Rijeka

 

Kada bi me netko zamolio da Sanju opišem jednom riječju, bez razmišljanja bih rekla: Radost. Osim što svojim riječima, postupcima, idejama, promišljanjima, stavovima i tekstovima zrači radost, ona ju i multiplicira tijekom svojih individualnih savjetovanja. Na putovanju prema samoj sebi uistinu nisam mogla susresti bolju suputnicu – Sanja ne nameće sebe i svoje mišljenje, ne docira, i ne osuđuje već kreativnim metodama i tehnikama daje poticaj i podršku mojim unutarnjim transformacijskim procesima.

Svaki je susret sa Sanjom – bilo „u živo“ ili preko Skypea – svečanost nakon koje letim, plešem, pjevam, smijem se, radujem i slavim. Kroz individualni rad sa Sanjom naučila sam jako puno, primjerice da su čuda uistinu na svakom koraku, da nisam izolirana individua već dio veće cjeline kojoj kvalitetno doprinosim ako oslobodim svoj autentični glas i njegujem svoj unikatni energetski otisak, da se ne bojim susreta s vlastitom tamom jer njezino osvjetljavanje donosi vrijedne uvide, beskrajnu slobodu, samoprihvaćanje i rast…

Sanja kao osoba i individualni rad s njom jako su inspirativni – samoinicijativno sam promijenila neke navike i redefinirala prioritete, živim svjesnije, otvorila sam se prema stvarima, praksama i temama koje su me uvijek zanimale ali „nisam za njih prije imala vremena“ (dobri stari izgovori nekad su “zlata vrijedili” – op.). A posebno me ugodno iznenađuje što su se moji kapaciteti za radost i veselje (bez vanjskih povoda) drastično povećali.

Moje putovanje se nastavlja. Napokon sam dala otkaz vlastitoj unutarnjoj službi za rigidno planiranje i rigoroznu provedbu (samo)kontrole te otpravila timove unutarnjih sabotera, pa još ne znam koja je sljedeća destinacija. No, koja god bude, unaprijed joj se radujem – rigidno pridržavanje planova sam zamijenila prepuštanjem. Neizmjerno sam sretna i zahvalna što ovu genijalnu pustolovinu nastavljam dijeliti sa Sanjom. Puno smijeha, hrabrost u srcu i prstohvat zvjezdane prašine –čarolija je garantirana. Hvala Sanja! ❤

Maša