fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

O nama

Podrška za vaše snove

Centar SRETAN DAN

Centar SRETAN DAN osnovan je 2008.godine i od tada je prepoznatljiva oaza u kojoj se možete napuniti pozitivnom energijom i nadahnućem za sve svoje nove životne kreacije.

Počelo je održavanjem Radionica ostvarivanja želja, prema programu američke autorice Sonie Choquette (koje se uspješno održavaju do danas), a nastavilo mnogim drugim zanimljivim radionicama i aktivnostima.
Osim radionica, na raspolaganju su vam i individualna savjetovanja, individualno vodstvo kroz programe radionica i energetski tretmani.

Sve radionice i individualna savjetovanja su kreirani sa svrhom pomoći i podrške u ostvarivanju vaših želja, snova i najdubljih čežnji.

Tijekom 10 godina Sretan dan je boravio na adresi Kralja Zvonimira 20, a u siječnju 2019. se seli na Knežiju (Ulica Alberta Bazale 8).

 

RADIONICE:

 

OSTVARIVANJE ŽELJA – Učenje 9 čarobnih principa Sonie Choquette koji nam omogućuju da kreiramo život kakav želimo.

HARMONIJA & ENERGETSKA IGRAONA – Osviještavanje energetske prirode nas samih i svijeta oko nas i dovođenje svega toga u ravnotežu.

FENG SHUI – Prostori u kojima svakodnevno boravimo jako utječu na nas, bili toga svjesni ili ne. Pretvorite svoj prostor u saveznika na putu ostvarivanja vaših želja!

OTVARANJE PREMA OBILJU – Jeste li svjesni da vam svemir donosi upravo onoliko blagostanja koliko su vaša vrata prema njemu otvorena? Kroz 9 tjedana, korak po korak, ta vrata otvaramo širom.

PODIZANJE RASPOLOŽENJA – Ove male radionice opskrbljuju nas vrijednim alatima koje je uvijek dobro imati u svojem “koferiću znanja” – tehnikama koje uklanjaju strahove, tremu i loše raspoloženje i vraćaju nas u smirenost i optimizam.

UNUTARNJI JUNAK – U ovoj ćete radionici otkriti svog unutarnjeg junaka i probuditi vlastitu hrabrost!

ANĐEOSKO VODSTVO – Ova je radionica posvećena otkrivanju i produbljivanju kontakta s našim nevidljivim pomagačima, kao i vježbanju osluškivanja intuicije.

 

Osim ovih radionica, SRETAN DAN povremeno organizira i GOSTOVANJA STRANIH PREDAVAČA, od kojih su nam najdraži seminari Sonie Choquette i Marie Diamond.

Dobrodošli u naš svijet!

Vlasnica Centra

Sanja Plavljanić-Širola

Sanja_profilna

Slijedeći zov vlastitog srca, Sanja je svoje zanimanje arhitektice, kojim se bavila 20 godina, zamijenila sasvim drugačijim i puno uzbudljivim životom: 2008. godine osnovala je Centar SRETAN DAN i počela održavati radionice osobnog razvoja.

“Kad jednom odaberemo neko zanimanje, moramo li biti samo to, do kraja svog života? A u svakome od nas se kriju još mnoge druge čežnje, potencijali i talenti. Kad osjetimo snažnu potrebu za promjenom, važno je slijediti taj šapat svog srca, da bismo bili zaista sretni i u miru sami sa sobom!”

 

Od 2001.-2005. pohađala je školu za psiho-energetske terapute Snowlion i stekla zanimanje integrativnog terapeuta. Zatim je završila radionice Sonie Choquette u SAD (ukupno 8), zaljubila se u njena učenja i odlučila ih prenijeti u Hrvatsku.

“Krajem 2008. odlučila  sam poslušati svoje unutarnje vodstvo, promijeniti profesiju i  kreirati život baš onako kako priželjkuje moja duša. Pokrenula sam tvrtku Sretan dan i ubrzo nakon toga zatvorila svoj arhitektonski biro.”
Počelo je s  vođenjem radionica Ostvarivanja želja prema programu Sonie Choquette, a nakon toga su se nizale nove ideje i razne suradnje pa je Sretan dan ubrzo prerastao u centar najrazličitijih radionica i živih aktivnosti.

Sanja je u međuvremenu završila i 5-godišnju Feng Shui akademiju i tečaj za praktičara Rekonekcije, a u centru je osmišljen i mali Feng shui dućan.

 

2011.  prevela je knjigu Sonie Choquette Put srca, u izdanju Planetopije
2014.  izdaje svoju prvu knjigicu “A-Ha misli”.
2015.  počinje suradnju s portalom zivim.hr, za koji do danas piše tjedne kolumne
2016.  postaje redovna kolumnistica časopisa Vita.
2015.  učlanjuje se u ATL-Europe (Association of Transformational Leaders)
2017.  postaje koordinatorica Projekta Heaven on Earth za Hrvatsku.
2018.  izdaje knjigu i Radnu bilježnicu “ŽIVOT U ČAROBNOM TOKU” i koautorica je knjige TRANSFORMATION LESSONS” na engleskom jeziku, koja se u studenom 2018. popela na prvo mjesto novih izdanja na Amazonu u USA, UK, Njemačkoj i Nizozemskoj.

 

“Kroz sve ove godine, nemjerljiva je radost primati pisma polaznika o mnogim ostvarenim željama. Zaista je velika sreća svoj posao osjećati ujedno i kao svoju životnu misiju – znam da sam na ovoj planeti zato da pomažem drugima da ostvaruju svoje snove i da budu sve što istinski jesu!”

Asistentica

Tea Barić

Tea_asistentica

Početkom 2015. godine, Tea nam se pridružila u SRETNOM DANU i od tada se brine o svim računima i administraciji, samostalno vodi naš Feng shui dućan i dočekuje polaznike i klijente s toplim smiješkom. Njena razigrana i kreativna priroda, odlično se uklopila u atmosferu naših radionica. Tea se također brine da nam uvijek sve bude lijepo posloženo, čisto i uredno.

 

Također, svoju strast za organizacijom i čišćenjem prostora, uz ekološki pristup, povezala je s feng shui znanjima koja je stekla u Sretnom danu, tako da svojim sposobnostima i iskustvom pomaže svojim klijentima da unijesu više reda u svoj život.
Jer – prvi korak za dobar feng shui i jasnoću misli je upravo čišćenje i dobra organizacija prostora u kojima živimo i radimo.

Pročitajte o uspjesima naših polaznika koji su se dogodili nakon radionica!