fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Priče o uspjehu

OSTVARENE ŽELJE I POKRENUTI POSLOVI

 

Ovo je stranica na kojoj polaznici naših radionica mogu objaviti želje koje su im se ispunile nakon Radionica Ostvarivanja želja i Otvaranja prema obilju ili poslove koje su pokrenuli nakon radionice Moj mali business.

 

Iz razumljivih razloga, ostvarene želje intimne prirode polaznici najčešće žele zadržati za sebe.

Ivka_web

PLES

 

Ivki su se ispunile sve tri želje koje je poželjela na radionici. Jedna od njiih je bila da živi od plesanja i pisanja, koji su joj do tada bili hobi. Godinu dana nakon radionice, Ivka je imala svoj plesni centar (otvorile su ga njih dvije, prijateljice i plesne instruktorice). Plesni centar ANGELS pohađa sve veći broj oduševljenih polaznica, a ako imate bilo kakve predrasude prema S-faktoru, one će odmah nestati, kad osjetite Ivkinu energiju.
www.angels.com.hr

 

– Ivka Armanda

Palmina_web

POSLOŽENE KOCKICE

 

Za vrijeme radionice ostvarivanja želja Palmina je radila u odjelu računovodstva i ljudskih resursa jedne velike tvrtke i nije bila sretna na tom poslu. Sanjala je raditi nešto što će je više ispunjavati i gdje će ostvarivati pozitivan kontakt s ljudima. Završila je obuku za aromaterapeuta i obožavala aromaterapiju i masaže, ali nije znala odakle krenuti. Nakon radionice imala je jasnu sliku što želi, hrabro je dala otkaz, a Svemir joj je posložio ostale kockice. Danas Palmina radi u trgovini zdravog življenja Bio Terra, a pokrenula je i udrugu PALMINA, preko koje se bavi aromaterapeutskom masažom.

 

– Palmina Erceg

Anita-web

PUTOVANJA

 

Anita je na radionicu Moj mali business došla puna ideja i entuzijazma. Iako je imala stalno zaposlenje, gorila je od želje da svoje ideje pretvori u stvarnost. I tako je pokrenula vlastitu agenciju kroz koju organizira sasvim posebna putovanja – ona na kojima djeca dobivaju učenje, avanturu i novi pogled na svijet. Evo sto kaže Anita: organiziram edukativna putovanja za djecu i roditelje popraćena jezičnim, likovnim, geo i ostalim tematskim radionicama. Također osmišljavam večernje izlaske za djecu i roditelje u Hrvatsko narodno kazalište, na ART evente, festivale i slično. Putuje se diljem Europe, za sada, a planiram krenuti i dalje (Amerika, Azija, Afrika…). Jedan od prvih puteva vodio je do Salzburga – Glazbeno putovanje vlakom. Zatim sam s mojim malim putnicima tražila velike genije – Leonardo da Vincija, potom izumitelja LEGO kockica Ole Kirk Christiansena (koji nas je odveo skroz do Danske!) i razne druge… Putovanja vlakom djeci su najdraža. Popraćena su geo, lego, jezičnim i drugim tematskim radionicama za vrijeme vožnje. Djeca uživaju na radionicama, uče kroz igru, a roditelji imaju svoje slobodno vrijeme. Osim EDU putovanja, tijekom ljetnih mjeseci provodim ART programe ljetovanja na otoku Susku, predivnom biseru Jadrana koji je kao stvoren za male likovne kolonije za djecu.
FB stranica

 

– Anita Šolman Janđel

Ivka-WEB

DIO SLAGALICE

 

Renata je cijeli život skupljala svoje dijelove životne slagalice kroz različita školovanja, edukacije, druženja i udruženja, hobije, web portale, socijalne mreže…S diplomama iz psihologije, informatike i ekonomije, te certifikatima iz psihoterapije,  coachinga,  savjetovanja i energetskih terapija, još uvijek je nedostajalo ‘ono nešto’ potrebno da se ohrabri, duboko udahne i skoči u poslovnu slobodu. Svemir joj je pomogao naći i taj dio slagalice – ‘ono nešto’ kliknulo je na radionici Moj mali business.

Danas gradim svoju mrežu ljubavi, povezanosti i slobode, uživajući u onome što volim i želim raditi, pomažući drugima psihoterapeutskim, tretmanskim i savjetodavnim uslugama kroz aktivnosti svoje udruge ‘ZDRAVLJE’ ”
www.centar-zdravlje.hr

 

– Renata Đonđ Perković

Maja Paskvan_web

KARIBI

 

Maja je pohađala radionicu ostvarivanja želja u Rijeci. Nakon nje joj se život potpuno promijenio…
“Ja sada živim život o kojem sam nekad maštala. Slikice koje sam marljivo rezala iz stranih časopisa i ljepila ih na vision board sada su dio mog života, sada JESU moj život. Od mog stana sa pogledom na Karipsko more do dizajnerske odjeće. A najvažnije, onaj osjećaj sreće I zahvalnosti čim ujutro otvorim oči. To je neprocjenjivo. Tebi I Gogi sam zahvalna do kraja života, uvijek ćete imati posebno mjesto u mojem srcu jer ste došle kad sam najviše trebala. Pusa pusa pusa!!!!! I sunčani pozdrav sa Kariba.”

 

– Maja Paškavan

Nena-web

FOTOGRAFIJA

 

Nena je u proljeće 2009 bila dijelom prve radionice Ostvarivanja želja.  Do kraja godine je dala otkaz u međunarodnoj organizaciji gdje je dotad radila, počela se smjelije i strastvenije baviti fotografijom koja joj je dotad bila samo hobi, a  2010. se otisnula u misije promatranja izbora koje su je vodile na putovanja diljem svijeta.  Sada se, uz promatračke misije i fotografske projekte sve više okreće  radu sa ženama u skopu kojeg drži i radionicu – Buđenje – gdje potiče žene da dođu u kontakt sa svojim dubokim ženskim znanjem i žive život u kojem, poput nje, mogu živjeti  sve svoje želje i talente.
www.nena-lukin.com

 

– Nena Lukin

Nikolina-web

SVE JE MOGUĆE

 

Nikolina je radila u jednoj velikoj tvrtci i na radionice je došla odlučna da želi promijeniti svoj život – početi raditi posao koji joj ispunjava dušu i pritom imati dovoljno vremena za svoju malu djevojčicu. “Sanju i njene radionice SVAKAKO preporučujem jer je ona divan anđeo. Toliko je jednostavna, lagana, uzemljena, svoja, sretna, VOLI ŽIVOT i voli to što radi da to na sve moguće načine isijava iz nje i samo biti u njenoj blizini je iscjeljujuće i motivirajuće i daje povjerenje da je stvarno sve moguće. Ona toliko zrači energijom –baš sve je moguće, jer ona to istinski vjeruje i tko joj onda ne bi povjerovao, jer ona upravo i živi svoj san i velikom broju ljudi već do sada je promijenila živote i „zarazila“ ih svojom predivnom energijom i sada i oni žive svoje živote iz snova. Sanja hvala ti što postojiš! Meni je pomogla samim svojim postojanjem da je tu i da drži tako fantastične radionice koje su u meni budile moje divne osobine – da si ih za početak uopće dozvolim zvati divnima i posebnima i uvijek mi je podrška da je sve moguće. I tako i ja sada radim svoj posao iz snova u kojem koristim svoje talente, svoje darove i svoju radost. Radim intuitivna čitanja kojima svojim uvidom osobi zrcalim njenu dušu i njene divne osobine, divne darove i divnu autentičnu prirodu koju ima u sebi i to me izuzetno ispunjava. Ujedno radim i feng shui savjetovanja, što je za mene spoj prostora i duše. I Bože kako jako volim svoj posao :)”
www.linafengshui.com

 

– Nikolina Balenović Knez

Vanja-web

P(O)LETIMO ZAJEDNO

 

Prošlog sam proljeća sudjelovala na Sanjinoj radionici „Moj mali business“ u Sretnom danu gdje sam naučila jako puno korisnih stvari o tome kako započeti rad na vlastitoj ideji, kako ju promovirati na pravi način i niz drugih stvari koje su mi izuzetno koristile u radu na školi pletenja te plasiranju svojih pletenih proizvoda. Između ostalog sam osim u Zagrebu počela održavati školu i u Splitu. Pletem od nižih osnovnoškolskih razreda. Sjećam se koliko sam već tada bila zagrižena pletilja. Sve su žene u mojoj obitelji plete. Prihvatila sam to kao jedan od najljepših darova koje sam dobila od svojih ženskih predaka i zahvalna sam im za to. Prije nekoliko godina počela sam podučavati pletenje. Tu sam otkrila veselje u prenošenju ovog znanja te radost kada vidim da se rađaju nove pletilje i pletaći, a posebno me usrećuje kada vidim djecu zainteresiranu za pletenje.Jučer sam bila u nekom neobično zbunjenom raspoloženju razmišljajući kako da posložim raspored oko dosta stvari koje trebam obaviti i odjednom sam ni sama ne znajući kako sjedila s pletivom u rukama. U tom sam trenutku shvatila koliko mi je pletenje bitno i koliko me opušta. Pomaže mi da se koncentriram. Dok stvaram s dvije igle i klupkom vune osjećam ispunjenost i veselje. Nije bitno što pletem – samo da pletem.
Škola pletenja „P(o)letimo zajedno“
Informacije na vanjaplete@gmail.com
095 5103751 / FB stranica

 

– Vanja Hraste

Vanja Grgec-web

ZDRAV ŽIVOT

 

Nakon Radionice privlačenja obilja, Vanja je odlučio napraviti veliki korak za sebe i svoju karijeru i prijavio se na natjecanje za Mistera Hrvatske. I pobijedio! Vanja je postao poznat kao Zeleni Mister, zbog svog zalaganja za zdrav život, tjelovježbu i prirodnu prehranu. Nakon toga se natjecao za Mistera svijeta, ušao među prvih 10 i osvojio 1. mjesto u natjecanju u ekstremnim sportovima.

 

– Vanja Grgec

Višnja-web

SAMOSTALNOST

 

Višnja je godinama radila kao programer u velikim tvrtkama koje su poslovale s inozemstvom. Dolaskom krize, atmosfera u tvtci više nije bila podržavajuća i Višnja se osjećala frustrirano i nezadovoljno.
Nakon radionice ostvarivanja želja smogla je snage dati otkaz i krenuti u vlastite vode u kojima svi njeni potencijali dolaze do izražaja.
Višnja je danas ponosna vlasnica tvrke za promet nekretninama VIS-DOM i portala POSLOVNA RJEŠENJA – pomoć malim i velikim tvrtkama.
www.nekretnine.eur.hr
www.poslovna.rjesenja.biz

 

– Višnja Lažeta

sindy-web

KREATIVNA ENERGIJA

 

Sindy je diplomirana pravnica i godinama je radila kao agentica za nekretnine, ali teško se nosila sa negativnim energijama i stresom koje su ju okruživale u poslovnom svijetu što je i dovelo do problema sa hormonalnim sustavom. Zadnji alarm koji je tražio apsolutnu promjenu. Krenula je na individualne sate iz aromaterapije, seminare indijske masaže glave, Peter Hess zvučne masaže, Osnove Ayurvede, Reiki I i II , Silva metodu kontrole uma, …
Nakon radionice ostvarivanja želja, radionice Moj mali business, Podizanja vlastitog raspoloženja te Feng shui radionica u Sretnom danu, dovršila je obuku za aromaterapeuta i ostvarila svoj san da svojim znanjem pomaže drugima. U okviru udruge Aroma-Vita institut za aromaterapiju, bavi se aromaterapeutskim tretmanima, izradom prirodne kozmetike, te pisanjem članaka za web stranicu. „Na ovaj put sam se odlučila prije svega iz unutarnje potrebe da svoje biće izrazim kroz prirodan i moćan medij kao što su eterična ulja. U svom radu koristim tehnike primjene eteričnih ulja (aromamasažu i dr.), empatiju i intuiciju i želja mi je pomoći drugima da pobijede stres, revitaliziraju tijelo i um, postignu balans emocija i energija te ponovno probude životnu radost i kreativnu energiju.“
www.aromavita-institut.com

 

– Sindy Slipac

Danijela-web

POSAO IZ SNOVA

 

Sam dolazak na radionicu Ostvarivanja želja bio je “slučajan”, ali ništa nije bilo slučajno. Sanju sam upoznala dolazeći na druge radionice koje drži, i velika želja mi je bila i radionica Ostvarivanja želja. Jedan poziv je sve ubrzao i našla sam se na radionici. Dugo godina radila sam u maloj firmi, u ugodnom okruženju i gdje su svi bili srdačni i pristupačni. Ali pogodila nas je kriza i kasnilo se sa isplatom plaća, životarili smo par godina, ali bilo je sve teže i teže, pa smo svi polako počeli tražiti drugi posao. U tom razdoblju sam došla na radionicu Želja koju sam si zaželjela je bila da nađem posao računovođe, sa redovitom plaćom. Krenuvši na radionicu, veoma brzo se moja želja ostvarila, i to upravo ono što sam si zaželjela, našla sam posao računovođe sa redovnom plaćom. No, uskoro sam shvatila da nisam dobro formulirala svoju želju i da sam trebala uvrstiti i okruženje kakvo sam imala na prethodnom poslu – ugodnu radnu atmosferu. Dala sam otkaz na poslu koji sam pronašla, bila na burzi par mjeseci, intenzivno radila na sebi i svojim željama i tada sam pronašla posao točno kakav sam tražila i koji sam si željela, u ugodnom okruženju i sa redovnom plaćom. Kada sam rekla točno što želim i Svemir me je poslušao i ostvario mi moju želju. Treba biti strpljiv i vjerovati u sebe i tada će se sve želje ostvariti.

 

– Danijela Krndija