fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Feng shui savjetovanje

 

 • NEKA TE TVOJ PROSTOR PODRŽI •

 

 

Prostor u kojem živimo je vanjski odraz nas samih. Kao što mi imamo moć mijenjati svoj prostor, tako i on ima moć mijenjati nas. Zato je izuzetno važno osvijestiti energiju vlastitog prostora i učiniti da nam ona pomogne u kreiranju života kakvog želimo.

 

Sanja Plavljanić-Širola po zanimanju je diplomirani inžinjer arhitekture, kao ovlašteni arhitekt vodila je vlastiti arhitektonski ured i 20 godina se bavila projektiranjem – od interieura i obiteljskih kuća do poslovnih zgrada i hotela. 2012. godine završila je 5-godišnju feng shui akademiju (Biovizija – ukupno 700 sati nastave).
Arhitekturom se danas bavi prvenstveno kao feng shui savjetnica.

Feng shui je odlična dodatna pomoć u ostvarivanju vaših želja i ciljeva, a moć i točnost djelovanja feng shui principa svaki put iznova oduševljava i iznenađuje one koji ih primjenjuju.

 

 

Feng shui savjetovanje 

Ukoliko vas zanimaju osnovni feng shui (i arhitektonski) savjeti, možete doći u Centar Sretan dan na jednosatno (ili višesatno) savjetovanje. No pri tom je važno da donesete tlocrt svog životnog ili poslovnog prostora nacrtan u mjerilu i preciznu oznaku sjevera (ili isprint pogleda iz zraka s Google Maps).
Također, možete doći na savjetovanje u vezi povoljnosti svog logotipa, posjetnice i općenito vizualnog identiteta tvrtke.
NAPOMENA: Zbog aktualne situacije, savjetovanja su moguća samo on-line, putem Skypea ili Zooma.

Cijena sata: 300kn

 

Savjetovanje putem Skypea

Ukoliko ne živite u Zagrebu, moguće je dogovoriti savjetovanje putem Skypea. Važno je da prije toga e-mailom pošaljete tlocrt svog prostora nacrtan u mjerilu i preciznu oznaku sjevera (ili pogled iz zraka s Google Maps), kao i datume rođenja ukućana.

Cijena sata: 300kn,

 

FENG SHUI ANAIZA

Za dogovor vezan uz kompletnu feng shui analizu javite se na sretandan@inet.hr

 

VAŽNO! Prije feng shui analize preporučujemo napraviti radiestezijski pregled prostora!

(Nije u našoj u ponudi.)

 

 

TAKOĐER, MOŽETE NARUČITI I:

 

POMOĆ PRI ODABIRU STANA/POSLOVNOG PROSTORA ILI KUPNJI KUĆE/ZEMLJIŠTA

Bolje spriječiti nego liječiti, pa bi svakako bilo najbolje angažirati feng shui savjetnika već pri kupnji i odabiru budućeg prostora za život ili rad.
Cijena feng shui procjene na temelju poslanog tlocrta: 300kn (po stanu/kući)

 

NUMEROLOGIJU (analizu povoljnosti imena ili naziva):

Iako numerologija nije sastavni dio feng shuia, taj smo pristup također učili na Feng shui akademiji, po principu kaldejske numerologije.
Obzirom da svako slovo (pa tako i riječ) ima određenu vibraciju, razumljivo je da će vibracija vašeg imena ili imena vaše tvrtke imati značajan utjecaj na vas same, a u slučaju tvrtke i na vaše klijente.
Također, za svaku su osobu neki datumi povoljniji od drugih.

Numerološki izračun obuhvaća:
– vaši sretni brojevi
– vaši najpovoljniji datumi
– izračun povoljnosti do 10 osobnih imena ili imena za tvrtku

Cijena izračuna: 150 kn po osobi

 

Kontakt za savjetovanje:
Sanja Plavljanić-Širola
sretandan@inet.hr
091/5355197