fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Intuitivno iscjeljivanje

INTUITIVNO ISCJELJIVANJE

 

Što je intuitivno iscjeljivanje?


To je energetski rad na daljinu u kojem intuitivno osjećam što je potrebno vašoj energiji i cijelom vašem biću i zatim vas s time povezujem. Tretman traje 15 minuta.

Cvijeće-1b

Kako je nastao ovaj pristup?

 

Ja sam Sanja Plavljanić-Širola i od 2001.do 2005. godine pohađala sam školu za integrativne i energetske terapeute u Francuskoj i Švicarskoj. Mnoga učenja temeljila su se na udžbenicima Barbare Brennan i tada sam naučila i izvježbala puno različitih energetskih protokola i tehnika. Već tada sam dobivala zanimljive i neobične slike o tome što je nečijoj energiji najviše potrebno. Primjerice, radeći energetski tretman na jednoj polaznici, dobila bih sliku da njenoj drugoj čakri nedostaje energija koja ima kvalitete meda pa bih energetski punila njezin donji trbuh upravo takvom energijom, a ona bi mi poslije rekla da je to točno ono što joj je trebalo.
2011. godine završila sam tečejeve Erica Pearla za praktičara Rekonekcije i Rekonektivnog iscjeljivanja i od tada sam se u energetskim iscjeljivanjima služila tim pristupom.
No s obzirom da ti tretmani imaju od strane internacionalnog udruženja precizno određen način, trajanje i cijenu, kad bi me netko od prijatelja ili rodbine zatražio iscjeljivanje na daljjinu, predložila bih mu radije moju vlastitu (i po svemu fleksibilnu) varijantu – intuitivno iscjeljivanje. Povratne informacije su uvijek bile odlične.
Pa sam zato odlučila ovaj energetski rad ponuditi i vama.

Koliko je trajanje jednog tretmana?

 

Trajanje jednog sessiona je oko 15 minuta.

 

Kako se odvija tretman?

 

Prethodno se dogovorimo za točan termin. U dogovoreno vrijeme legnete kod svoje kuće na mirnom mjestu gdje nećete biti ometani i 15 minuta mirno i opušteno ležite, zapažajući senzacije koje se događaju.
Nakon što završimo, ja vam snimim zvučnu poruku o tome što sam vidjela i kako je tekao tretman. To vam pošaljem putem WhatsAppa ili neke druge aplikacije.

 

Cijena tretmana je 27 eur.
Uplata (dan prije) na:
Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN  HR9023600001102497452

 


Za Intuitivno iscjeljivanje možete se najaviti e-mailom na sretandan@inet.hr ili porukom na 091/5355197 (Sanja).