fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Moj mali business

Ciklus od 5 susreta

ONLINE RADIONICA UŽIVO

 

Ova radionica kreirana je za sve vas koji trebate vodstvo u pokretanju svog malog sporednog ili glavnog posla
I OGRANIČENA JE NA 6 POLAZNIKA!

 
Kopka vas da biste voljeli pokrenuti vlastiti posao, ali niste sigurni je li to za vas? Ne znate koje točno korake biste trebali napraviti? Možda čak niste sigurni čime bi se najviše voljeli baviti? Bilo bi vam najdraže kad bi vas netko mogao uzeti za ruku i provesti kroz sve što trebate poduzeti.

Upravo takvo vodstvo pružit će vam online radionica MOJ MALI BUSINESS koju organizira Centar Sretan dan!

Kroz ciklus od 5 susreta četvrtkom, korak po korak, ono o čemu ste maštali dobit će konkretno ime, oblik i strukturu.

 

DOJAM POLAZNICE ONLINE RADIONICE:

Kad sam se priključila u radionicu Moj mali business, očekivala sam dobiti informacije o tome kako profesionalizirati uslugu te kako se registrirati, a dobila sam puno puno više! Naime, kroz razmjenu ideja i nove tehnike i alate koje smo svladavali tokom radionice imala sam priliku vidjeti kako se od nejasnih kontura stvara jasan nacrt onoga što želim raditi, dok na kraju nisam to doslovce vidjela uobličeno na web stranici koju sam sama napravila! (Da mi je to netko rekao prije radionice, da ću na kraju imati svoju web stranicu, ne bih mu povjerovala!) Ali još važnije, kroz radionicu sam toliko uživala i sa Sanjom i sa drugim ko-kreatoricama koje su nesebično dijelile svoje ideje i zamisli, da sam na kraju samu sebe morala zapitati: A zašto ja još odlazim svaki dan na posao na kojem sam se potrošila i već dala sve što sam imala, zašto ostajem tamo gdje moje srce više nije? Kad postoji toliko toga što mogu i želim dati svijetu (na obostrano zadovoljstvo) i u tome uživati!
Vjerujte mi, nije mi bilo lako ovo sama sebi priznati. Ali ne mogu se više samozavaravati. I hvala vam svima na tome! Ustrajte, vrijedno je!!!
NEVENKA

 

Ova radionica je prava stvar za vas ako:

  • Razmišljate o pokretanju svog vlastitog posla, a nikako da krenete u akciju.
  • Željeli biste raditi nešto svoje, kreativno, ali se ne možete odlučiti što.
  • Vuče vas da radite samostalno, no pribojavate se da je bavljenje businessom teško i komplicirano.
  • Ne želite ostaviti sadašnji posao, ali potrebna vam je dodatna zarada.

 

Na radionici ćete:

  • Istražiti koji bi mali poslovi bili prikladni za svakog od vas i usmjeriti se na onaj koji se u najkraćem roku može pokrenuti i donijeti zaradu.
  • Osmisliti sve bitne elemente i prednosti vašeg novog malog businessa.
  • Naučitie bolje baratati vlastitim vremenom i pronaći vrijeme za novi posao.
  • Osmisliti osnove svojeg vizualnog identiteta i dojma koji želite ostaviti.
  • Pronaći ciljanu skupinu klijenata i naći najbolje načine oglašavanja.
  • Upoznati varijante registriranja vašeg malog businessa i odabrati koja je za vas najbolja

 

POČETAK RADIONICE: 22. rujna 2021.
VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
MJESTO: Radionica se odvija ONLINE
VRIJEME: 18:00 -21:00 h, 5 srijeda za redom
CIJENA: 2 rate po 450 kn
PRIJAVE:
sretandan@inet.hr
Tel. 098/702927, 091/5355197

 

Mjesto je obavezno rezervirati uplatom prve rate:

Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN  HR9023600001102497452

 

 

DOJMOVI POLAZNIKA:

Radionica «Moj mali business» ispunila je i više nego što sam očekivala. Zanimljivi, lukavo smišljeni i poticajni bili su mi zadatci/zadaće. Bravo Sanja!

Tihana

 

Na radionicu Moj mali business došla sam s nejasnim poslovnim ciljevima koji su se tijekom 5 susreta potpuno iskristalizirali. Radionica je vrlo kreativna i prolaze se svi aspekti poslovne ideje. Ova radionica me je inspirirala i motivirala, te je moja ideja dobila glavu i rep. Vjerujem da ću je u skoro vrijeme i realizirati!

Tamara

 

Radionica MMB je inspiritivna, edukativna, motivirajuća i što je najvažnije polučuje rezultate. Sviđa mi se njen interaktivni koncept koji polaznicima daje dodatni poticaj da zaista krenu ostvarivati i kreirati svoje male poslove. Sviđa mi se posvećenost voditeljice svakom polazniku i profesionalni pristup svakom zadatku. Radionica odiše pozitivnošću i preporučio bih je svakome tko ima ambicije da pokrene svoj mali business.

Dragan

 

Radionica MMB osmišljena je na zanimljiv i za svakoga prihvatljiv način da korak po korak vodi do VELIKOG BIZNISA. Razbija sumnje i razvija sigurnost u potpuni uspijeh. Nudi podršku i savjete bez kojih teško da bi i pomislili da je tako nešto moguće. Puno hvala na svemu!

Ljerka

PODIJELI RADIONICU