fbpx
info@sretan-dan.hr / 098 7029 27 / 091 5355 197
title image

Ostvarivanje želja

Ovo je POSLJEDNJA radionica koja će se održati online uživo!

Konačno odvojite vrijeme za sustavni rad na kreiranju života kakvog želite!

 

Bez obzira na okolnosti, najvažniji faktor kreiranja vaše budućnosti ste – vi sami!

Iskoristite tisuće puta isprobanu metodu i naučite 9 konkretnih koraka za ostvarivanje svojih sadašnjih i budućih snova.

 

Već 13 godina u Centru SRETAN DAN odvijaju se radionice OSTVARIVANJA ŽELJA. Ova 55. po redu je ujedno i posljednja.

Ovaj je program nešto što ćete pamtiti i s radošću primjenjivati cijeli život. Nema snažnije motivacije da se pokrenete u ostvarivanje svojih snova, od zajedničke energije grupe, uz vrlo konkretno i jasno vodstvo. Jer sve što pročitate ili naučite ima svrhe tek kad to zaista i primijenite. Snaga sustavnih susreta i rada u grupi izuzetno je moćna i daje nevjerojatne rezultate. Upravo ovakav kontinuiran rad kroz 10 tjedana pokazao se najučinkovitijim, jer naučeno postepeno ugrađujete u svoj život.

 

Na ovoj radionici učimo i (što je najvažnije) vježbamo i usvajamo devet principa koji će vam promijeniti pogled na sebe i svijet, ojačati vašu vjeru u čudesno i pomoći vam ostvariti vaše snove.

 

Ova radionica utemeljna je na programu američke duhovne učiteljice i autorice preko 20 knjiga SONIE CHOQUETTE, a Sanja Plavljanić-Širola, koja jedina u Hrvatskoj organizira radionice po njenim učenjima, ovu radionicu vodi već punih 13 godina, sa sjajnim rezultatima.

Upravo na temelju ove radionice i njenih ostvarenja nastala je i knjiga “Život i Čarobnom toku”

 

Radionica se odvija jednom tjedno, 10 tjedana za redom, uz prisnu atmosferu i puno malih iznenađenja. Odvojite konačno vrijeme koje je samo za vas, gdje ste  okrenuti samo sebi i kreiranju onoga za čime istinski u dubini duše žudite.

 

Mnoge se želje počnu ostvarivati već za trajanja radionice!
A doznat ćete i puno istinitih priča o ostvarenim željama naših polaznika :-).
To znanje, jednom usvojeno, postat će vaš dragocjeni alat za čitav život.

POČETAK RADIONICE: 7. veljače 2022. (ponedjeljak)
VODITELJICA:  Sanja Plavljanić-Širola
VRIJEME ODRŽAVANJA: 18:00 -20:15,  10 ponedjeljaka
CIJENA: 3 rate po 370kn (jedna rata mjesečno)
PRIJAVE: (pošaljite na oba e-maila) sretandan@inet.hr, info@sretan-dan.hr
Tel. 098/702927, 091/5355197

 

Iskoristite svježi novogodišnji zamah i pokrenite se odmah u smjeru žudnji svog srca!

 

Svoje mjesto možete osigurati uplatom prve rate na:
Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN  HR9023600001102497452

 

 

DOJMOVI POLAZNIKA:

 

Da mi je netko rekao koliko ću se promijeniti u deset tjedana, ne bih vjerovala. Izmučena strahovima, sumnjama, nesigurnošću, osjećajem manje vrijednosti, preispitivanjima sebe i drugih upisala sam radionicu gotovo isti tren kad sam za nju saznala. Sad znam da sam nesvjesno povjerovala intuiciji i da je to vjerojatno najbolja odluka koju sam donijela u zadnjih puno, puno godina. Radovala sam se svakom utorku i novim spoznajama koje sam upijala i prihvaćala bez zadrške. Sanja, otkrila si mi novi svijet, pokazala da je sve moguće i da nema granica. Malo po malo Soniini principi postaju dio mog života, mog bića. Jednostavno se ostvaruju. Još uvijek se čudim kako sve postaje jednostavno, s kakvom lakoćom se odvija dan. Zaista nam se prave stvari događaju u pravom trenutku za nas. I zato sam ja u pravom trenutku upoznala tebe Sanja, i sve vas. Rekao bi pjesnik: “Sve je isto, ništa isto nije”. Hvala vam svima! Grlim vas!

Erika

 

Otkuda poceti? Mozda s jednim ogromnim hvala nasoj Sanji, jer je i na nasoj nevjerojatnoj 33. radionici s tolikim entuzijazom prionula radu da nas je ubrzo sve ‘zarazila’ i sada smo, vjerujem, apsolutno nezaustavljive u svom naumu ostvarenja zelja! Toliko smijeha, veselog brbljanja, plesa, kreativnosti, kolacica, dubokih, ali jednostavnih misli, carolije, snova, iskrenosti, bodrenja i genijalnih osoba na jednom mjestu, … u nasoj mirisnoj oazici u Sretnom danu! To su uspomene i znanje za cijeli zivot, za zivot ispunjenih snova! Hvala hvala hvala!

Ivana

 

Sanja, ti si naš anđeo umotana u slatkoću naših srca punih želja. Pokazala si nam iskreno, čarobno, kako željeti i prihvatiti ono što nam pripada. Tvoja radionica je beskrajno i neopisivo veeeelika poput svemira. Puna ljubavi, sretnih misli, novih susreta i prilika za uspjeti baš u svemu što nam srce poželi. Hvala ti što si podjelila svoje ostvarene želje i snove s nama i otkrila nam jedan novi i lijepši pogled na svijet oko nas koji zaista postoji u svemu. Dala si nam za kraj jedan novi početak i veliki zagrljaj anđela koji će biti uvijek uz nas. Nećemo zaboraviti male tajne i sreću podjeliti s drugima i biti sretni svaki dan!

Silvija

 

Draga Sanja, moj život i način razmišljanja je potpuno promijenjen zauvijek zahvaljujući tebi i toj radionici. Toliko sam sretna da to ne mogu riječima objasniti. Ja svima pričam o tome svaki trenutak kad stignem. Radionica je čudo, ti si stvarno divna i toliko mi je drago da me svemir uputio u tom smjeru. Ja mislim da svi ljudi svijeta to moraju proći i da imam neki svoj tim zvala bih te da nam svima to održiš, to bi bio skoro uvjet. Ne šalim se. Ja sam inače, osim što sam super i extra zabavna, hahaha, prije bila dezorijentirana i totalno bez ikakvog fokusa prema bilo čemu. Znači ja sad znam točno što želim i što je najbolje, znam sto posto da ću to i imati!! I toliko sam sretna zbog toga i veselim se svim budućim uspjesima i ostvarenju svih svojih želja. Već su neke i ostvarene, a među njima ona najvažnija, da imam cilj i da imam potpunu vjeru u ostvarenje svih svojih snova. Ovaj svoj osjećaj bih poželjela stvarno svima. Šaljem ti ogroman oblak sreće i hvala ti puno na svemu. I naravno vidimo se uskoro, to je sigurno. Pozdrav

Snježana

 

Meni je bilo bas super, oduševljen sam radionicom i nisam mislio da će to tako pozitivno utjecati na mene i  da ću toliko toga tu naučiti. Čak sam se zapitao, nakon prvog predavanja kada sam vidio da sam tu jedini muški i nakon plesa, o majko moja mila di sam ja to došao, kako ću ja to izdržati do kraja,  o čem se tu radi, a sad na kraju mi je žao što je to sve završilo. Za mene je to bilo nezaboravno iskustvo. Svaki dan maštam, izbacujem loša uvjerenja i usadjujem si nova, mijenjam si podsvijest, otpuštam si kontrolu, čitam svoje strelice i gledam si svoj plakat, imam kutijicu koju jedva čekam da otvorim i zapalim si svijećicu, upoznao sam si svoju životinjicu i andjele čuvare i još puno toga da sad ne nabrajam i meni je bas bilo super. Ova radionica mi je dala krila i to mi je baš trebalo – to je bio pun pogodak. Osjećam da se polako mijenjam i odjedanput sam postao car i nisam vise majmun. Grupa je bila super, a ti si bila odlična i lijepo si nam to sve prenijela.

Željko

 

Oduševljenjem mogu reći da da mi se 2. i 3. želja već ostvaruju (i to dosta brzim tempom), a za prvu znam i osjećam da će se ostvariti do kraja iduće godine (malo je kompleksnija). Ono što sam dobila na radionici i na čemu sam ti najviše zahvalna je to što sam počela VJEROVATI i PREPUŠTATI SE životu. Najteže je bilo OTPUSTITI KONTROLU. Kad sam to uspjela, doista se dobije osjećaj ”Ja mogu”, potom ”Sve je moguće” i onda ti to Svemir potvrdi. Tek kad sam to osvijestila i osjetila, sve se otvorilo, krenulo i počelo ostvarivati. YES!!! Hvala ti na tome i na tvojoj izuzetnoj poticajnosti, podršci, toplini, na tvojoj cijeloj predivnoj osobnosti! Velika pusa

Sandra

 

Radionica je bila divno iskustvo spoznavanja kolika moć leži u nama, a koje često nismo uopće svjesni. Moć ostvarivanja vlastitih želja! Uz praktične savjete i vježbe kako pomoći tom ostvarenju želja, radionica mi je pružila razne informacije za daljnji rad na sebi: meditacija, anđeli čuvari, dobre knjige, neke druge tehnike… Također sam upoznala divne ljude koji su također bili razlog mom veselju svakom ponedjeljku.

S.C.

 

U životnom razdoblju kad su strah i briga postali mojom navikom, ”uletjela” je Sanjina radionica i pokrenula promjene. Temeljem usvojenih novih znanja i navika, usuđujem se reći da sad imam jasnu viziju sretnog, bogatog i zdravog života, kakvog uostalom i zaslužujem.

Đurđica

 

Korisno. Lijepo. Uzbuđujuće. Nadahnjujuće. Učinkovito. Podsjetila sam se na stara znanja i naučila nova, upoznala divne ljude i uživala u svakom ponedjeljku. Jedna je stvar čitati i živjeti nešto, a sasvim druga i puno učinkovitija dijeliti to s hrpom nepoznatih, a opet pozitivnih, povjerljivih i otvorenih ljudi. Hvala od srca! Moja se želja ispunila!

Marija, www.sretnodijete.net

 

Radionica je apsolutno super, sve pohvale njoj i voditeljici. Jako dobra ideja o temi koja je svakodnevna, životna i s odličnim savjetima kako ostvariti sreću i riješiti brojne životne probleme. Mjesto na kojem sam upoznala divne ljude, slušajući ih svašta naučila, razmjenjivala se superpozitivna energija, zračile su emocije. Jako, jako mi je žao što je ovako brzo završila, a najtoplije bih je preporučila svakome, jer će naučiti kako se opustiti, kako ukloniti neke prepreke, kako se veseliti i biti sretan, kako sanjati, željeti i nadati se! Nakon ove radionice promijenila sam se jer sam prihvatila savjet da stalno mislim POZITIVNO!!! Puno hvala cijeloj divnoj grupi na krasnim satima druženja! Pusa svima!!

Brankica

 

Prekrasno iskustvo koje mi je pomoglo da još više učvrstim vjeru u sebe i Svemir. Znam da ću sve što sam dugo priželjkivala sada moći i ostvariti. Spremna sam iz temelja mijenjati svoju nutrinu i svoj život, naravno na bolje. Sve polaznice radionice, uključujući obavezno i naše drage Sanju i Gogu, pune su pozitivne energije i životne radosti. Ta je spoznaja, također, poklon Svemira. Hvala mu! Hvala svima nama.

Lili G.

 

Sve ono što sam detaljno razradila u svojoj bilježnici da želim upravo mi se događa i kad čitam to, ne mogu vjerovati da je moguća takva preciznost! Posao, ljubav, ma sve ide točno kako treba i lebdim pola metra iznad zemlje… Sanjice, hvala ti do neba što si mi pokazala kako treba komunicirati sa Svemirom!!!”

I.A.

 

Spoznala sam sebe, naučila gledati sebe drugim očima, cijeniti se i ono što je najbitnije voljeti se onako kako sam to i sama zaslužila!

Maja

 

 

PROČITAJTE VIŠE O OSTVARENIM ŽELJAMA

PODIJELI RADIONICU